Reis langs De Allerfijnste Verwenadresjes!

Andalusië
Omschrijving

Logeer in hotelpareltjes die de omweg meer dan waard zijn!

Op onze vele rondreizen op zoek naar hotelpareltjes komen we nog weleens op plekken waar je direct iets hebt van; “Hier zou ik het wel een tijdje volhouden!”
 
Weg van de bewoonde wereld logeren op een prachtplek, uitzichten die betoverend zijn, de rust en stilte die bijna tastbaar zijn en in de watten worden gelegd door de eigenaars van het mooie, meestal kleine en persoonlijke, logeeradres.
 
Plekken waar je niets anders hoeft te doen dan een boek op te tillen terwijl je bij het zwembad onder een parasol ligt en een drankje gaat pakken uit de honesty-bar.
 
Plekken waar ook ´s avonds goed voor je wordt gezorgd, in al deze hotelpareltjes wordt nl. erg smakelijk gekookt. En wat is er nu lekkerder dan op een zwoele avond, terwijl duizenden heldere sterren boven je staan en de krekeltjes tjirpen, heerlijk te dineren, het glas te heffen en te proosten op het feit dat het leven je toelacht.
 
De hotelpareltjes die wij voor deze rondreis voor je hebben geselecteerd liggen niet allemaal logisch op de route maar neem van ons aan, stuk voor stuk zijn ze de omweg meer dan waard!
 
Onder het kopje Hotels vind je enkele voorbeelden maar het uiteindelijke aantal hotelpareltjes dat voor deze verwenreis in aanmerking komt is vele malen groter. Hieronder vind je tevens enkele voorbeelden van deze droomplekken.
 
Neem contact met ons op om de plannen en mogelijkheden te bespreken en het grote genieten kan beginnen!

 

Dagprogramma

Cortijo del Marques
Genieten op een eeuwenoude Cortijo!

De locatie van veel van onze verwenhotels is zonder uitzondering erg speciaal.
Neem nu deze eeuwenoude Cortijo even buiten Granada, een feest voor de zintuigen.
Je rijdt eerst een kwartiertje door olijfboomgaarden om vervolgens de Cortijo te ontwaren, gelegen als een oase te midden van de eindeloze en glooiende omgeving.
Je wordt verwelkomd met een drankje op de patio met sinaasappelbomen, je kamer is een plaatje, het bed is meer dan uitstekend en staat gecombineerd met de stilte garant voor een hele prettige nachtrust.
 
Dineren op de patio of in het restaurant, genieten van de culinaire kwaliteiten van de chef-kok vergezeld door een bovengemiddeld goede fles wijn. De hobby van de eigenaar is nl. het onderhouden van een ruime en bijzondere wijnkelder, en daar pluk je als gast de vruchten van.
Granada is op een half uurtje rijden.

Cortijo la Pura
Een kleine romantische B&B

En wat te denken van een zalig relaxed verblijf op een kleine B&B van een Nederlands stel die het klappen van de zweep onder de knie hebben gekregen tijdens hun jarenlange verblijf in Frankrijk!
Dat staat dus garant voor een sfeervolle accommodatie, uiteraard op een prachtige plek en natuurlijk zalig eten, daar zorgt de altijd goedlachse eigenaresse persoonlijk wel voor!
Dat wordt dus lang tafelen aan de rand van het zwembad!
 
Er zijn slechts 5 kamers te vergeven (mét boxspring bedden!) en de rust is gegarandeerd, ook omdat men een no kids policy hanteert.
Málaga zie je in de verte liggen en is in zo´n 40 minuten bereikt.

 

Caseria de San Jose in Iznajar
Spectaculair gelegen boerenhoeve!

En hoe zou je het vinden om je verwentrip compleet te maken door te gaan logeren op deze werkelijk idyllisch gelegen boerenhoeve van een Belgisch koppel.
Jarenlang in de filmindustrie gewerkt en nu een droom in vervulling laten gaan, een prachtig domein aan de rand van een turquoise meer.
En die droom is meer dan uitgekomen kunnen we wel zeggen.
Wanneer je in het infinity zwembad dobbert en over het meer uitkijkt realiseer je je ineens dat je onderdeel bent geworden van deze mooie droom.
Om vervolgens met een drankje op je terras van hetzelfde uitzicht te genieten maakt het plaatje compleet.
Je hebt hier echt het gevoel even los te zijn van de hectiek van de bewoonde wereld, helemaal als je ´s avonds aanschuift omdat er een overheerlijke bourgondische maaltijd voor je is bereid!
Zowel Córdoba als Málaga liggen op ongeveer 5 kwartier rijden.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.