De feestdagen liggen achter ons...tijd om aan een mooie reis te gaan denken!

Update: 12 januari 2022

Wij snappen heel goed dat je momenteel aan het nadenken bent of je dit jaar naar een mooie Europese bestemming kunt reizen en daar van een verdiende vakantie kunt gaan genieten.

Wij zijn ervan overtuigd dat dat kan.
De huidige Covid situatie is een stuk positiever dan vorig jaar in januari. Weliswaar hebben we momenteel te maken met de Omikron variant maar de verwachting is dat de cijfers binnenkort weer gaan dalen. Tevens zijn we qua vaccineren een heel stuk verder dan een jaar geleden.

Ook bieden verzekeraars veel meer mogelijkheden om je tegen onvoorziene Covid situaties te verzekeren dan vorig jaar.
Zo heeft onze partner Europeesche Verzekeringen een handige Q&A pagina waar al je vragen en zorgen worden beantwoord welke situatie wel en niet wordt gedekt binnen de diverse dekkingsmogelijkheden op zowel je reis- als je annuleringsverzekering.
En uiteraard kunnen wij je hierin adviseren!

Bovendien staan de reisadviezen van alle landen binnen de EU op geel dus eigenlijk staan alle seinen op groen om aan een fijne vakantie te gaan denken naar een zonnige bestemming! Het wordt er weer tijd voor!
Uiteraard dienen de per land ingestelde maatregelen te worden opgevolgd ter plekke maar welke maatregelen dat zijn hoor je van ons aangezien wij de meest actuele informatie altijd monitoren.
De veiligheid van onze reizigers staat immers altijd bovenaan!

Voor de terugreis naar Nederland worden restricties gesteld voor degenen die (nog) niet volledig gevaccineerd zijn of een coronaherstelbewijs in hun bezit hebben. Een negatieve PCR test of een negatieve antigeentest zijn in dat geval noodzakelijk voor personen vanaf 12 jaar. Degene die wel volledig zijn gevaccineerd of een coronaherstelbewijs in hun bezit hebben zijn vrij om Nederland weer binnen te komen aan de hand van de geldige QR code in de Corona Check-app.

Is dit het moment om dan toch naar een fijne Europese bestemming te gaan dit jaar?
Wij zeggen JA! Bijna al onze bestemmingen zijn toegankelijker en meer geopend dan Nederland.
Wil je gaan reizen dan zijn wij zeer frequent met je in contact over de lokale mogelijkheden en ontwikkelingen! Ook doen wij uitsluitend zaken met kleinschalige partneraccommodaties waar de coronamaatregelen altijd worden gerespecteerd en opgevolgd.

Wij begrijpen dat er nog enige onzekerheid bij je zou kunnen bestaan over wel of niet boeken.
Vandaar ook dat we je garanderen dat wanneer een bestemming kort voor vertrek op oranje staat of komt te staan, je kosteloos het landarrangement kunt annuleren.
Of we boeken kosteloos je landarrangement om. Hebben wij de vliegtickets voor je geboekt dan proberen wij de kosten van het omboeken zo laag mogelijk te houden.

Dit jaar en vorig jaar heeft in ieder geval de meerwaarde aangetoond van het boeken via een reisorganisatie.
Zo hebben wij onze klanten tijdig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op hun geboekte bestemming.
Waar nodig hebben wij reizen aangepast, omgeboekt naar een later tijdstip of, wanneer gewenst, de geboekte reis geannuleerd.
Ook is er veel contact geweest met klanten die op reis waren terwijl het reisadvies voor die bestemming ineens wijzigde en hebben wij aangegeven wat de opties waren. Klanten zijn door ons bijgestaan in het maken van een keus waarbij iedereen zich prettig voelde en zo nodig zijn à la minute aanpassingen op maat in het reisschema gemaakt.

Gezondheid en Veiligheid voor onze klanten staat voorop.
Dat is het eerste en meest belangrijke punt wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Altijd.
Wij laten niemand reizen naar een bestemming waar het niet veilig is.

Al onze reizen worden op maat gemaakt. Op het moment dat wij een reisvoorstel naar je versturen is deze gebaseerd op de meest actuele informatie en het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk wordt gehouden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen op de bestemming van jouw keuze zijn voordat je vertrekt dan kan het zijn dat we je reis gaan aanpassen maar dat doen wij altijd in overleg. Maar ook onderweg nemen wij contact met je op zodra blijkt dat dit noodzakelijk is vanwege veranderende omstandigheden en zoeken we naar de beste oplossingen.
Corona ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Zo zijn wij op de hoogte van de meest actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontvangen wij continu actuele updates van onze partners op alle bestemmingen die wij aanbieden.
Voor vertrek ontvangen onze klanten de lokale Covid-19 maatregelen waaraan men op die specifieke bestemming moet voldoen. Mocht het niet veilig zijn of wanneer een reis door teveel noodzakelijke aanpassingen niet meer aan de verwachtingen kan voldoen dan bekijken we in overleg wat prima alternatieven zijn en komen we met suggesties en adviezen.

Mocht er onverhoopt wel iets gebeuren dan zijn wij 24/7 bereikbaar om in actie te komen en je te ondersteunen.

Logeren in kleinschalige accommodaties.
Reizen met Las Perlas Reizen houdt in dat je in kleinschalige en persoonlijke pareltjes van hotels verblijft. Al onze partnerhotels op al onze bestemmingen hebben de noodzakelijke corona maatregelen in acht genomen zodat je er veilig kan logeren.
Graag willen we nog even herhalen dat wij zijn aangesloten bij de SGR wat financiële zekerheid biedt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Calamiteitenfonds.
Dus denk je alweer aan een heerlijke droomreis naar één van onze Europese bestemmingen waarbij je logeert in geweldige hotelpareltjes?

Maak een telefonische afspraak met ons waarin we samen uitgebreid de mogelijkheden met je bespreken, met je meedenken en onze enthousiaste ideeën met je delen!
Wij zijn er klaar voor om een zalige reis voor je samen te stellen, we hebben er zin in!

Het Las Perlas Team

Update: 12 januari 2022

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.