Op rondreis door Griekenland!

De mensen achter Las Perlas

Even voorstellen!

Anne
Anne Janisse / Supervisor Operations

Even voorstellen. Ik ben Anne en werkzaam bij Las Perlas sinds begin 2013. Na de Toeristische Opleiding aan de NHTV te hebben afgerond, ben ik nog 2 jaar in de boeken gedoken voor een master Antropologie. Daar waar mogelijk, spitste ik de onderwerpen toe op toerisme en de impact hiervan op een land of bevolking.
Reizen doe ik het liefst de hele wereld over: van Spanje, Ierland of Jordanië tot aan Peru of Zuid-Afrika. Bijzondere stadjes en gezellige wijken is waar ik me het liefst bevind. Ik ben een cultureel typje; hoe mensen leven en bewegen vind ik fascinerend.

Werken bij Las Perlas staat voor mij voor een vrije, gezellige werksfeer, de leukste collega´s en mensen blij maken met een gepersonaliseerde trip die past als een jas.
Tijdens mijn tijd bij Las Perlas heb ik zelf ook vele mooie studiereizen mogen maken, van Andalusië tot pionieren in Griekenland en van het uitkammen van Portugal tot en met het eilandgevoel ervaren op Sardinië en Sicilië. Uitdagingen vind ik in het zo goed mogelijk inschatten van de wensen van de klant en het opzetten van nieuwe bestemmingen.

Mijn hart begint sneller te kloppen voor La Dolce Vita in Italia! Hoe de inwoners van Napoli hun stad liefkozend Napule noemen, de cucina povere van Puglia of unieke steden als grotstad Matera. Slenteren over marktjes, die romantische taal horen galmen en terrasjes pakken tot in de late uurtjes! Iedere keer bij thuiskomst probeer ik de kunst van het levensgenieten weer iets beter onder de knie te hebben!

Cindy
Cindy Alferink / Reisadviseur

En ik ben Cindy! Tijdens mijn opleiding International Tourism Management te Leeuwarden heb ik destijds voor Las Perlas gekozen om daar mijn afstudeerstage te gaan lopen.

Na deze leuke en leerzame periode heb ik het geluk gehad om hier te mogen blijven werken als reisadviseur, zodoende ben ik hier nu al weer geruime tijd met veel plezier aan het werk.
Mede door mijn leuke, enthousiaste collega´s én onze prachtige reizen heb ik het enorm naar mijn zin.

Er is voor mij niets mooiers om ons groeiend aantal klanten een onvergetelijke reis te bezorgen waarvan mijn eigen reishartje ook weer gaat kriebelen. Zelf heb ik al mooie reizen mogen maken door Thailand en Mexico, maar ook door Andalusië, Portugal en Zuid-Italië voor Las Perlas, waardoor mijn liefde voor Europese bestemmingen is gaan groeien.

Met name Andalusië heeft mijn hart gestolen. De diversiteit aan Koningssteden, mooie natuur, strand en de leuke activiteiten en lekkere tapas heeft Andalusië iedereen wat te bieden!
Hopelijk mag ik nog veel meer van deze mooie reizen gaan maken en voor onze klanten uitstippelen!

 

 

Marjolein
Marjolein Wijkmans / Reisadviseur

Hola! Mijn naam is Marjolein. Mijn passie voor reizen werd al vroeg aangewakkerd door de vele avontuurlijke tochten die we met de familie maakten naar onder andere de kust van Spanje, Hongarije en Kroatië. Het ontdekken van leuke oude stadjes, de gastvrijheid van de lokale mensen en die prachtige landschappen die aan je voorbij razen, dat smaakte zeker naar meer!

Mijn keuze om de opleiding Functiegericht Toerisme te studeren aan de NHTV was dan ook snel gemaakt. Tijdens deze studie heb ik vele mooie plekken mogen ontdekken zowel binnen als buiten Europa. Voor mijn stage ben ik uiteindelijk in Ecuador beland. In die 6 maanden heb ik me volledig onder kunnen dompelen in een totaal nieuwe cultuur en taal, ik was meteen verkocht! Na daar 6 jaar gewoond te hebben, kan ik met overtuiging zeggen dat mijn hart verpand is aan de Spaanse cultuur.

Reizen voor mij is het bewandelen van die onbekende paden, het ontdekken van nieuwe restaurantjes, marktjes en stadjes, of simpelweg een leuk gesprek hebben met een local! Deze ervaringen heb ik ook zeker voor jullie in petto tijdens het uitstippelen van een van die mooie rondreizen van Las Perlas!

Het is een ware uitdaging, maar zeer zeker een genoegen om elke dag weer naast fijne collega´s juist dat te vinden waar niet alleen mijn eigen reishartje, maar zeer zeker dat van jullie sneller van gaat kloppen! Hopelijk tot snel! Hasta Pronto!

Ruth
Ruth Stienstra / Backoffice Medewerker

En mijn naam is Ruth! Ik heb altijd al een passie gehad voor reizen en besloot dus ook om toerisme te gaan studeren. Gedurende mijn International Tourism Management studie aan Stenden, heb ik stage gelopen bij Las Perlas en ben nu ook langer blijven plakken!  Onder het genot van een kopje koffie richt ik me vooral op het assisteren van mijn collega´s om voor jullie de perfecte vakantie samen te stellen! 

Of je nu zin hebt in een weekje aan het strand of meer een echte citytripper bent, het is allemaal mogelijk. En dat vind ik zo leuk aan Las Perlas. Geen enkele reis is gelijk!  Er zijn zoveel mogelijkheden in bestemmingen en accommodaties welke je brengen naar het Alhambra in Granada, een gezellig barretje in Lissabon of naar de stranden in Puglia. De afwisseling maakt het werk altijd weer leuk en interessant!   

Mariska Ebbenhorst
Mariska Ebbenhorst / Junior Reisadviseur

Hoi! Mijn naam is Mariska.

Na mijn opleiding Functiegericht Toerisme & Recreatie afgerond te hebben aan NHTV Breda University mocht ik aan de slag bij Las Perlas Reizen. Een heel mooi aanbod! Mede door de prachtige reizen die aangeboden worden en het feit dat ik veel heb geleerd (en nog steeds leer; je bent immers nooit uitgeleerd ;-) heb ik het ontzettend naar mijn zin!

Ik heb het geluk dat ik in mijn leven al veel heb mogen reizen. Ik heb onder andere Thailand, Laos, Los Angeles, Portugal, Andalusië, Engeland en nog veel meer mogen zien. Ik ben echter nog lang niet klaar met reizen! Er zijn nog veel landen en gebieden die ik graag wil ontdekken.

De prachtige natuur, vriendelijke mensen en het culturele aanbod maakt Griekenland zeker één van mijn favoriete landen. Fuchsiakleurige bloemen in contrast met witte muren en felblauwe daken, echt prachtig! Daarnaast is het klimaat ook nog eens erg aangenaam en is de Griekse keuken heerlijk! Als ik alleen denk aan Spanakopita loopt het water al in mijn mond…

Kortom: ik kan niet wachten om mijn liefde voor dit land met jullie te delen en samen een prachtige reis samen te stellen!

Θα δεις σύντομα! (Tot snel!)

Evi Rusconi
Evi Rusconi / Stagiaire

Hello! Ik ben Evi, ik studeer International Leisure & Events Management, maar heb mezelf door de jaren heen vooral op toerisme gefocust.
Ik ben momenteel bezig met mijn afstudeer stage bij Las Perlas. Reizen is mijn grootste passie. Ik probeer zoveel mogelijk nieuwe plekken te ontdekken, maar ga ook regelmatig terug naar fijne plekken waar ik al geweest ben. Eén van de mooiste dingen aan reizen vind ik het ontdekken van nieuwe (en onbekende) plekjes en het meemaken van verschillende culturen. Ik heb al veel van Europa gezien en heb afgelopen jaar ook een prachtige reis gemaakt door Azië.
 
Italië en Spanje zijn toch wel mijn favoriete landen. Ik ben half italiaanse, dus ga al vanaf kinds af aan regelmatig naar verschillende plekjes in Italië. Na twee zomers in Spanje te hebben gewoond en jaarlijkse vakanties naar Spanje is dit land toch ook favoriet. Het heerlijke eten en de relaxte sfeer trekken me enorm!

Bij Las Perlas Reizen ondersteun ik het team bij het samenstellen van prachtige reizen waar ik zelf jaloers op ben!

Demi Mookhoek
Demi Mookhoek / Stagiaire

Hoi! Mijn naam is Demi en ik volg momenteel mijn afstudeerstage bij Las Perlas Reizen voor de opleiding Management Toerisme op de BUas in Breda (voorheen NHTV). Ik hield altijd al veel van reizen omdat ik het geweldig vind nieuwe plekken te bezoeken en kennis te maken met andere culturen. Een van mijn mooiste reizen was die naar Cuba, maar toch blijven ook vooral plekken in Europa mij erg trekken. Zo ben ik onder andere op reis geweest naar Italië, Macedonië, Fuerteventura, Ibiza, Kroatië en meerdere plaatsen in Spanje.

Spanje is toch wel mijn favoriet omdat ik het een prachtig en veelzijdig land vind, en de taal en cultuur spreekt mij erg aan. Daarom heb ik in het vierde jaar van mijn studie dan ook de keuze gemaakt om de minor Spaanse taal en cultuur te volgen. Voor deze minor heb ik twee maanden in Valencia gewoond en hier is mijn liefde voor Spanje alleen nog maar gegroeid.  

Ik heb er super veel zin in om aan de slag te gaan bij Las Perlas Reizen en om mijn steentje bij te dragen aan het samenstellen van hun prachtige reizen!

 

Karin
Karin de Graaf / Director & founder

Hola, ik ben Karin!
Na veel over de wereld gereisd te hebben samen met Wilbert in 2006 neergestreken in het zuid Spaanse Andalusië. Reizen heb ik gemaakt naar o.a. Brazilië, IJsland, Cuba, Kenia, Thailand en Maleisië maar ook de meeste Europese landen zijn voor mij bekend terrein.

Commerciële economie heb ik gestudeerd en ben voordat we Las Perlas zijn gestart, eigenaar geweest van een project management bureau.
Samen met de hotelervaring van Wilbert is dat de ideale combinatie om van Las Perlas een succes te maken en eerlijk is eerlijk, we zijn hard op weg!

Genieten kan ik van de positieve feedback van klanten die via ons een reis hebben gemaakt maar ook van ons hechte team waarbinnen iedereen zich dagelijks vol overgave inzet met als doel onze klanten een fantastische tijd te bezorgen!

  

 

Wilbert
Wilbert Jorna / Director & founder

Buenos días, mijn naam is Wilbert, mijn studie heb ik gevolgd aan de Hotelschool en ook bij mij stroomt het reisbloed door de aderen! Bestemmingen als Argentinië, Chili, Oeganda, Canada, Australië, Hawaii, Thailand en Maleisië hebben mij als bezoeker mogen verwelkomen. Op het Caraïbisch eiland St. Lucia hebben Karin en ik elkaar ons ja-woord gegeven.

Ook aan landen binnen Europa heb ik mijn hart verpand, sterker nog, sinds 2006 wonen we in het zuid Spaanse Andalusië. Een streek die nooit verveelt en altijd boeit, de gepassioneerde bewoners, de natuur, de rijke cultuur en het levensritme maken dat we ons er erg thuis voelen.

Hier is het dan ook dat Las Perlas het levenslicht heeft gezien. Onze manier van werken is succesvol, mede dankzij ons geweldige en altijd positieve team op wie ik enorm trots ben. Inmiddels bieden wij de mooiste reizen aan op een groeiend aantal prachtige en zonovergoten bestemmingen. En gezien de vele enthousiaste klanten is het einde van onze ontwikkeling nog lang niet in zicht!      

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.