Op rondreis door Griekenland!

De mensen achter Las Perlas

Even voorstellen!

Anne
Anne Janisse / Supervisor Operations

Even voorstellen. Ik ben Anne en werkzaam bij Las Perlas sinds begin 2013. Na de Toeristische Opleiding aan de NHTV te hebben afgerond, ben ik nog 2 jaar in de boeken gedoken voor een master Antropologie. Daar waar mogelijk, spitste ik de onderwerpen toe op toerisme en de impact hiervan op een land of bevolking.
Reizen doe ik het liefst de hele wereld over: van Spanje, Ierland of Jordanië tot aan Peru of Zuid-Afrika. Bijzondere stadjes en gezellige wijken is waar ik me het liefst bevind. Ik ben een cultureel typje; hoe mensen leven en bewegen vind ik fascinerend.

Werken bij Las Perlas staat voor mij voor een vrije, gezellige werksfeer, de leukste collega´s en mensen blij maken met een gepersonaliseerde trip die past als een jas.
Tijdens mijn tijd bij Las Perlas heb ik zelf ook vele mooie studiereizen mogen maken, van Andalusië tot pionieren in Griekenland en van het uitkammen van Portugal tot en met het eilandgevoel ervaren op Sardinië en Sicilië. Uitdagingen vind ik in het zo goed mogelijk inschatten van de wensen van de klant en het opzetten van nieuwe bestemmingen.

Mijn hart begint sneller te kloppen voor La Dolce Vita in Italia! Hoe de inwoners van Napoli hun stad liefkozend Napule noemen, de cucina povere van Puglia of unieke steden als grotstad Matera. Slenteren over marktjes, die romantische taal horen galmen en terrasjes pakken tot in de late uurtjes! Iedere keer bij thuiskomst probeer ik de kunst van het levensgenieten weer iets beter onder de knie te hebben!

Cindy
Cindy Alferink / Reisadviseur

En ik ben Cindy! Tijdens mijn opleiding International Tourism Management te Leeuwarden heb ik destijds voor Las Perlas gekozen om daar mijn afstudeerstage te gaan lopen.

Na deze leuke en leerzame periode heb ik het geluk gehad om hier te mogen blijven werken als reisadviseur, zodoende ben ik hier nu al weer geruime tijd met veel plezier aan het werk.
Mede door mijn leuke, enthousiaste collega´s én onze prachtige reizen heb ik het enorm naar mijn zin.

Er is voor mij niets mooiers om ons groeiend aantal klanten een onvergetelijke reis te bezorgen waarvan mijn eigen reishartje ook weer gaat kriebelen. Zelf heb ik al mooie reizen mogen maken door Thailand en Mexico, maar ook door Andalusië, Portugal en Zuid-Italië voor Las Perlas, waardoor mijn liefde voor Europese bestemmingen is gaan groeien.

Met name Andalusië heeft mijn hart gestolen. De diversiteit aan Koningssteden, mooie natuur, strand en de leuke activiteiten en lekkere tapas heeft Andalusië iedereen wat te bieden!
Hopelijk mag ik nog veel meer van deze mooie reizen gaan maken en voor onze klanten uitstippelen!

 

 

Marjolein
Marjolein Wijkmans / Reisadviseur

Hola! Mijn naam is Marjolein. Mijn passie voor reizen werd al vroeg aangewakkerd door de vele avontuurlijke tochten die we met de familie maakten naar onder andere de kust van Spanje, Hongarije en Kroatië. Het ontdekken van leuke oude stadjes, de gastvrijheid van de lokale mensen en die prachtige landschappen die aan je voorbij razen, dat smaakte zeker naar meer!

Mijn keuze om de opleiding Functiegericht Toerisme te studeren aan de NHTV was dan ook snel gemaakt. Tijdens deze studie heb ik vele mooie plekken mogen ontdekken zowel binnen als buiten Europa. Voor mijn stage ben ik uiteindelijk in Ecuador beland. In die 6 maanden heb ik me volledig onder kunnen dompelen in een totaal nieuwe cultuur en taal, ik was meteen verkocht! Na daar 6 jaar gewoond te hebben, kan ik met overtuiging zeggen dat mijn hart verpand is aan de Spaanse cultuur.

Reizen voor mij is het bewandelen van die onbekende paden, het ontdekken van nieuwe restaurantjes, marktjes en stadjes, of simpelweg een leuk gesprek hebben met een local! Deze ervaringen heb ik ook zeker voor jullie in petto tijdens het uitstippelen van een van die mooie rondreizen van Las Perlas!

Het is een ware uitdaging, maar zeer zeker een genoegen om elke dag weer naast fijne collega´s juist dat te vinden waar niet alleen mijn eigen reishartje, maar zeer zeker dat van jullie sneller van gaat kloppen! Hopelijk tot snel! Hasta Pronto!

Merle Kloosterman
Merle Kloosterman / Backoffice Medewerker

Hallo! Mijn naam is Merle.
Als kind ging ik altijd al op vakantie in Europa en anderhalf jaar geleden besloot ik dat ik nog meer van deze wereld wilde zien. Daarom ben ik vorig jaar een jaar op wereldreis geweest met mijn zus. Samen zijn we naar Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland en Azië geweest. Tijdens deze reis heb ik veel geleerd en ben ik erachter gekomen dat ik graag in de reisbranche wil werken.

Ik krijg hiervoor de kans bij Las Perlas. Als backoffice medewerker maak ik kennis met de werkzaamheden van de reiswereld. Ik doe dit door de reisadviseurs en administratie afdeling te ondersteunen. Op deze manier leer ik de mooie bestemmingen en accommodaties van Las Perlas kennen. Europa heeft veel mooie plekken die ik nog graag wil ontdekken.
Mijn werk vind ik erg leuk. De reizen die worden aangeboden zijn prachtig en uniek. De parels van accommodaties die daarbij gekozen worden maken de rondreizen extra speciaal. Elke reis wordt met zorg samengesteld en geeft de klant een reis door een paradijs in Europa. Ik vind het leuk dat ik mag helpen deze reizen te maken!

 

Anouk
Anouk Boemaars / Stagiaire

Hallo, mijn naam is Anouk. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Tourism Management aan Breda University. Een erg brede opleiding, maar ik zit hier helemaal op mijn plek! Ik ben daarom ook super blij dat ik de kans heb gekregen om als stagiaire bij Las Perlas aan de slag te gaan.

Zelf vind ik reizen enorm leuk. De meest bijzondere reis die ik heb mogen maken was naar China. Twee weken lang heb ik veel mogen zien van Shanghai en Beijing. Een geweldige, maar ergens ook een gekke ervaring om natuurlijk nooit te vergeten. Daarnaast vind ik Spanje een heerlijk en gezellig land om naar toe te gaan. Ook ben ik in de winter te vinden in de Oostenrijkse Alpen om lekker te skiën. In de toekomst hoop ik nog vele bestemmingen over de hele wereld te kunnen ontdekken.

Reizen met Las Perlas betekent gegarandeerd een geweldige vakantie. Niet alleen de bestemmingen, maar juist ook de accommodaties en excursies maken het totaal plaatje van reizen met Las Perlas helemaal compleet. Hetgeen wat ik dan ook zo mooi vind aan Las Perlas is dat zij erg goed inspelen op de wensen en behoeften van haar klant. Niets is te veel en daarnaast doet het team er álles aan om de klant tevreden te stellen. Die persoonlijke aandacht vind ik heel belangrijk.

Ik hoop mezelf op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen, maar daarnaast heb ik er ook erg veel zin in om het geleerde in praktijk te brengen en om ervaring op te doen bij Las Perlas. Mijn nieuwsgierigheid wil ik graag delen met mijn lieve collega’s. Ik kijk heel erg uit naar een fijne, leuke en leerzame tijd bij Las Perlas!

Danique
Danique Lokhorst / Stagiaire

Hoi! ik ben Danique en momenteel  zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Management Toerisme op Breda University of Applied Sciences. Na een halfjaartje studeren in Spanje loop ik nu mijn afstudeerstage bij Las Perlas.  
 
Reizen is één van mijn grootste passies. Wanneer het maar kan ontdek ik graag nieuwe landen en culturen.  Ik heb al veel mooie verre reizen gemaakt naar onder andere Suriname, Indonesië,Thailand en Amerika. Tevens ook naar  prachtige bestemmingen in Europa  zoals Italië, Griekenland, Roemenië en  Portugal. Ik ben nog lang niet uitgereisd en heb nog vele bestemmingen op mijn lijstje staan. Wie weet kan ik in de toekomst mooie rondreizen maken met Las Perlas!
 
Momenteel ondersteun ik mijn enthousiaste collega’s om onze klanten een onvergetelijke vakantie te laten beleven op een prachtige bestemming. Ik heb voor een stageplek bij Las Perlas gekozen omdat de variatie van de bestemmingen en de reizen op maat mij zo aanspraken. En vergeet niet de pareltjes van accommodaties die worden aangeboden! Een stageplek bij Las Perlas betekent voor mij een leerzame periode in een fijne werksfeer.  Ik kijk er naar uit om tijdens mijn stage meer kennis op te doen over de verschillende bestemmingen en mijn collega’s te assisteren met het uitstippelen van een prachtige rondreis!
 
 

Ruth
Ruth Stienstra / Support Reisadviseurs

En mijn naam is Ruth! Ik heb altijd al een passie gehad voor reizen en besloot dus ook om toerisme te gaan studeren. Gedurende mijn International Tourism Management studie aan Stenden, heb ik stage gelopen bij Las Perlas en ben nu ook langer blijven plakken!  Onder het genot van een kopje koffie richt ik me vooral op het assisteren van mijn collega´s om voor jullie de perfecte vakantie samen te stellen! 

Of je nu zin hebt in een weekje aan het strand of meer een echte citytripper bent, het is allemaal mogelijk. En dat vind ik zo leuk aan Las Perlas. Geen enkele reis is gelijk!  Er zijn zoveel mogelijkheden in bestemmingen en accommodaties welke je brengen naar het Alhambra in Granada, een gezellig barretje in Lissabon of naar de stranden in Puglia. De afwisseling maakt het werk altijd weer leuk en interessant!   

Karin
Karin de Graaf / Director & founder

Hola, ik ben Karin!
Na veel over de wereld gereisd te hebben samen met Wilbert in 2006 neergestreken in het zuid Spaanse Andalusië. Reizen heb ik gemaakt naar o.a. Brazilië, IJsland, Cuba, Kenia, Thailand en Maleisië maar ook de meeste Europese landen zijn voor mij bekend terrein.

Commerciële economie heb ik gestudeerd en ben voordat we Las Perlas zijn gestart, eigenaar geweest van een project management bureau.
Samen met de hotelervaring van Wilbert is dat de ideale combinatie om van Las Perlas een succes te maken en eerlijk is eerlijk, we zijn hard op weg!

Genieten kan ik van de positieve feedback van klanten die via ons een reis hebben gemaakt maar ook van ons hechte team waarbinnen iedereen zich dagelijks vol overgave inzet met als doel onze klanten een fantastische tijd te bezorgen!

  

 

Wilbert
Wilbert Jorna / Director & founder

Buenos días, mijn naam is Wilbert, mijn studie heb ik gevolgd aan de Hotelschool en ook bij mij stroomt het reisbloed door de aderen! Bestemmingen als Argentinië, Chili, Oeganda, Canada, Australië, Hawaii, Thailand en Maleisië hebben mij als bezoeker mogen verwelkomen. Op het Caraïbisch eiland St. Lucia hebben Karin en ik elkaar ons ja-woord gegeven.

Ook aan landen binnen Europa heb ik mijn hart verpand, sterker nog, sinds 2006 wonen we in het zuid Spaanse Andalusië. Een streek die nooit verveelt en altijd boeit, de gepassioneerde bewoners, de natuur, de rijke cultuur en het levensritme maken dat we ons er erg thuis voelen.

Hier is het dan ook dat Las Perlas het levenslicht heeft gezien. Onze manier van werken is succesvol, mede dankzij ons geweldige en altijd positieve team op wie ik enorm trots ben. Inmiddels bieden wij de mooiste reizen aan op een groeiend aantal prachtige en zonovergoten bestemmingen. En gezien de vele enthousiaste klanten is het einde van onze ontwikkeling nog lang niet in zicht!      

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.