Op rondreis door Griekenland!

De mensen achter Las Perlas

Even voorstellen!

Anne
Anne Janisse / Reisadviseur & Business Development

Even voorstellen. Ik ben Anne en werkzaam bij Las Perlas sinds begin 2013. Na de Toeristische Opleiding aan de NHTV te hebben afgerond, ben ik nog 2 jaar in de boeken gedoken voor een master Antropologie. Daar waar mogelijk, spitste ik de onderwerpen toe op toerisme en de impact hiervan op een land of bevolking.
Reizen doe ik het liefst de hele wereld over: van Spanje, Ierland of Jordanië tot aan Peru of Zuid-Afrika. Bijzondere stadjes en gezellige wijken is waar ik me het liefst bevind. Ik ben een cultureel typje; hoe mensen leven en bewegen vind ik fascinerend.

Werken bij Las Perlas staat voor mij voor een vrije, gezellige werksfeer, de leukste collega´s en mensen blij maken met een gepersonaliseerde trip die past als een jas.
Tijdens mijn tijd bij Las Perlas heb ik zelf ook vele mooie studiereizen mogen maken, van Andalusië tot pionieren in Griekenland en van het uitkammen van Portugal tot en met het eilandgevoel ervaren op Sardinië en Sicilië. Uitdagingen vind ik in het zo goed mogelijk inschatten van de wensen van de klant en het opzetten van nieuwe bestemmingen.

Mijn hart begint sneller te kloppen voor La Dolce Vita in Italia! Hoe de inwoners van Napoli hun stad liefkozend Napule noemen, de cucina povere van Puglia of unieke steden als grotstad Matera. Slenteren over marktjes, die romantische taal horen galmen en terrasjes pakken tot in de late uurtjes! Iedere keer bij thuiskomst probeer ik de kunst van het levensgenieten weer iets beter onder de knie te hebben!

Cindy
Cindy Alferink / Reisadviseur

En ik ben Cindy! Tijdens mijn opleiding International Tourism Management te Leeuwarden heb ik destijds voor Las Perlas gekozen om daar mijn afstudeerstage te gaan lopen.

Na deze leuke en leerzame periode heb ik het geluk gehad om hier te mogen blijven werken als reisadviseur, zodoende ben ik hier nu al weer geruime tijd met veel plezier aan het werk.
Mede door mijn leuke, enthousiaste collega´s én onze prachtige reizen heb ik het enorm naar mijn zin.

Er is voor mij niets mooiers om ons groeiend aantal klanten een onvergetelijke reis te bezorgen waarvan mijn eigen reishartje ook weer gaat kriebelen. Zelf heb ik al mooie reizen mogen maken door Thailand en Mexico, maar ook door Andalusië, Portugal en Zuid-Italië voor Las Perlas, waardoor mijn liefde voor Europese bestemmingen is gaan groeien.

Met name Andalusië heeft mijn hart gestolen. De diversiteit aan Koningssteden, mooie natuur, strand en de leuke activiteiten en lekkere tapas heeft Andalusië iedereen wat te bieden!
Hopelijk mag ik nog veel meer van deze mooie reizen gaan maken en voor onze klanten uitstippelen!

 

 

Silvia Boef
Silvia Boef / Reisadviseur

En mijn naam is Silvia!

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs te Rotterdam. Na mijn studie heb ik mijn koffers gepakt en heb ik een halfjaar als reisleidster in Kos gewerkt. Hier heb ik echt mijn hart verloren aan Griekenland, de pracht van het land zelf maar bovenal de gastvrijheid en de passie van die hardwerkende mensen daar! Ook had ik enorm veel plezier in mijn werk om ervoor te zorgen dat iedereen een onbezorgde en heerlijke vakantie kon beleven. Mensen blij maken, daar krijg ik echt energie van!

Naast Griekenland heeft Europa natuurlijk nog veel meer prachtige bestemmingen. Met mijn razende enthousiasme wil ik niets liever dan deze passie met jullie delen. Met alle liefde geef ik persoonlijk advies, zodat jullie onvergetelijke droomreizen gaan beleven. Las Perlas is daar natuurlijk de uitstekende plek voor. Ik ben dan ook enorm trots en dankbaar dat ik deel mag zijn van dit succesvolle team!

Natuurlijk hoop ik zelf ook nog veel prachtige reizen te gaan maken, zodat ik deze ervaringen weer met jullie kan delen. Ik kijk er naar uit snel van jullie te horen en ik ben ook erg benieuwd naar wat jullie reiservaringen zijn, lijkt me geweldig om deze met elkaar uit te wisselen!

Demi Mulder
Demi Mulder / Stagiaire

Hallo, ik ben Demi! Ik heb altijd al een grote interesse gehad in reizen, de keus was voor mij dan ook snel gemaakt om International Tourism Management te gaan studeren aan de NHTV. Momenteel zit ik in mijn derde jaar en werk ik als stagiaire bij Las Perlas, waarbij ik mijn collega-reisadviseurs assisteer.

Zelf ben ik al op reis geweest naar onder andere Indonesië, Griekenland, Portugal en Macedonië. Italië staat hoog op mijn reislijstje, wie weet dat ik ooit ook zo’n mooie rondreis kan maken die Las Perlas aanbiedt. Mijn favoriete land is toch wel Griekenland, de duizenden eilandjes met elk een eigen verhaal die me blijven verrassen, samen met het heerlijke klimaat.

Wat mij zo interesseert aan Las Perlas, is de diversiteit tussen de bestemmingen. Wat je ook zoekt, Las Perlas heeft het. En natuurlijk de mooiste accommodaties, die je niet snel zal vergeten!

Ik kijk ernaar uit om meer te leren over de bestemmingen die Las Perlas aanbiedt, en om mijn collega’s te assisteren in het samenstellen van onvergetelijke reizen voor jullie!

Ruth
Ruth Stienstra / Support Reisadviseurs

En mijn naam is Ruth! Ik heb altijd al een passie gehad voor reizen en besloot dus ook om toerisme te gaan studeren. Gedurende mijn International Tourism Management studie aan Stenden, heb ik stage gelopen bij Las Perlas en ben nu ook langer blijven plakken!  Onder het genot van een kopje koffie richt ik me vooral op het assisteren van mijn collega´s om voor jullie de perfecte vakantie samen te stellen! 

Of je nu zin hebt in een weekje aan het strand of meer een echte citytripper bent, het is allemaal mogelijk. En dat vind ik zo leuk aan Las Perlas. Geen enkele reis is gelijk!  Er zijn zoveel mogelijkheden in bestemmingen en accommodaties welke je brengen naar het Alhambra in Granada, een gezellig barretje in Lissabon of naar de stranden in Puglia. De afwisseling maakt het werk altijd weer leuk en interessant!   

Karin
Karin de Graaf / Director & founder

Hola, ik ben Karin!
Na veel over de wereld gereisd te hebben samen met Wilbert in 2006 neergestreken in het zuid Spaanse Andalusië. Reizen heb ik gemaakt naar o.a. Brazilië, IJsland, Cuba, Kenia, Thailand en Maleisië maar ook de meeste Europese landen zijn voor mij bekend terrein.

Commerciële economie heb ik gestudeerd en ben voordat we Las Perlas zijn gestart, eigenaar geweest van een project management bureau.
Samen met de hotelervaring van Wilbert is dat de ideale combinatie om van Las Perlas een succes te maken en eerlijk is eerlijk, we zijn hard op weg!

Genieten kan ik van de positieve feedback van klanten die via ons een reis hebben gemaakt maar ook van ons hechte team waarbinnen iedereen zich dagelijks vol overgave inzet met als doel onze klanten een fantastische tijd te bezorgen!

  

 

Wilbert
Wilbert Jorna / Director & founder

Buenos días, mijn naam is Wilbert, mijn studie heb ik gevolgd aan de Hotelschool en ook bij mij stroomt het reisbloed door de aderen! Bestemmingen als Argentinië, Chili, Oeganda, Canada, Australië, Hawaii, Thailand en Maleisië hebben mij als bezoeker mogen verwelkomen. Op het Caraïbisch eiland St. Lucia hebben Karin en ik elkaar ons ja-woord gegeven.

Ook aan landen binnen Europa heb ik mijn hart verpand, sterker nog, sinds 2006 wonen we in het zuid Spaanse Andalusië. Een streek die nooit verveelt en altijd boeit, de gepassioneerde bewoners, de natuur, de rijke cultuur en het levensritme maken dat we ons er erg thuis voelen.

Hier is het dan ook dat Las Perlas het levenslicht heeft gezien. Onze manier van werken is succesvol, mede dankzij ons geweldige en altijd positieve team op wie ik enorm trots ben. Inmiddels bieden wij de mooiste reizen aan op een groeiend aantal prachtige en zonovergoten bestemmingen. En gezien de vele enthousiaste klanten is het einde van onze ontwikkeling nog lang niet in zicht!      

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.