Strandbezoek in tijden van corona

Gaan we binnenkort weer reizen? Wij denken van wel!

De vaccinaties komen op stoom, niet alleen in Nederland maar alle Europese landen geven gas.

En er komen meer en meer positieve geluiden vanuit die landen dat toeristen binnenkort weer van harte welkom zijn. Op verantwoorde wijze.
Er wordt gesproken over een coronapaspoort. Alles in het teken om ons de vrijheid terug te geven.

Daarom zijn wij positief gestemd over de reismogelijkheden naar al onze bestemmingen, komende zomer.
We hopen dan ook zo dat er dit jaar weer genoten kan worden van een fijne reis zonder zorgen!

Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in! En de eerste klanten ook want die boeken al een fijne rondreis voor komende zomer of het najaar!
Slim, want er is nu nog volop keus uit de vele leuke accommodaties die we aanbieden.

Wat er straks wel of niet mogelijk is dat zal blijken. Maar dit jaar heeft in ieder geval de meerwaarde aangetoond van het boeken via een reisorganisatie.
Zo hebben wij onze klanten tijdig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op hun geboekte bestemming.
Waar nodig hebben wij reizen aangepast, omgeboekt naar een later tijdstip of, wanneer gewenst, de geboekte reis geannuleerd.

Ook is er veel contact geweest met klanten die op reis waren terwijl het reisadvies voor die bestemming ineens wijzigde en hebben wij aangegeven wat de opties waren. Klanten zijn door ons bijgestaan in het maken van een keus waarbij iedereen zich prettig voelde en zo nodig zijn à la minute aanpassingen op maat in het reisschema gemaakt.

Veel reizen hebben wij last-minute samengesteld en begeleidt, helemaal gericht op de meest actuele situatie.

Gezondheid en Veiligheid voor onze klanten staat voorop.
Dat is het eerste en meest belangrijke punt wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Altijd. Wij laten niemand reizen naar een bestemming waar het niet veilig is.

Al onze reizen worden op maat gemaakt. Op het moment dat wij een reisvoorstel naar je versturen is deze gebaseerd op de meest actuele informatie en het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk wordt gehouden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen op de bestemming van jouw keuze zijn voordat je vertrekt dan kan het zijn dat we je reis gaan aanpassen maar dat doen wij altijd in overleg. Maar ook onderweg nemen wij contact met je op zodra blijkt dat dit noodzakelijk is vanwege veranderende omstandigheden en zoeken we naar de beste oplossingen.
Corona ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Zo zijn wij op de hoogte van de meest actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontvangen wij continu actuele updates van onze partners op alle bestemmingen die wij aanbieden.

Voor vertrek ontvangen onze klanten de lokale Covid-19 maatregelen waaraan men op die specifieke bestemming moet voldoen. Mocht het niet veilig zijn of wanneer een reis door teveel noodzakelijke aanpassingen niet meer aan de verwachtingen kan voldoen dan bekijken we in overleg wat prima alternatieven zijn en komen we met suggesties en adviezen.

Logeren in kleinschalige accommodaties.
Reizen met Las Perlas Reizen houdt in dat je in kleinschalige en persoonlijke pareltjes van hotels verblijft. Al onze partnerhotels op al onze bestemmingen hebben de noodzakelijke corona maatregelen in acht genomen zodat je er veilig kan logeren.

Graag willen we nog even herhalen dat wij zijn aangesloten bij de SGR wat financiële zekerheid biedt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Dus denk je alweer aan een heerlijke droomreis naar één van onze Europese bestemmingen waarbij je logeert in geweldige hotelpareltjes?
Wil je gaan genieten van vroege voorpret en pré-vakantiegevoel?
Benieuwd naar de nieuwe Las Perlas bestemmingen die eraan zitten te komen?

Maak een telefonische afspraak met ons waarin we samen uitgebreid de mogelijkheden met je bespreken, met je meedenken en onze enthousiaste ideeën met je delen!

Het Las Perlas Team
 

Update: 05 mei 2021

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.