Koken in de Pilion
Griekenland
Portaria

Traditioneel koken

Leer de kneepjes van de traditionele Griekse keuken op een landelijke boerderij net buiten Portaria gelegen. 
Je werkt met lokaal geproduceerd vlees en biologische groenten uit eigen tuin.

De keuze voor wat je gaat maken is uit een aantal typisch Griekse maaltijden zoals spetzofai (Griekse worstjes en paprika´s), gevulde courgettes met gehakt in een citroensausje, mousaka, kip of lam met orzo pasta en nog veel meer. Tezamen met een Griekse salade en kaastaartjes, verorber je je eigen kookkunsten nadat je alle ins en outs over de Griekse keuken hebt geleerd. Het toetje is, hoe kan het ook anders, Griekse yoghurt met honing en walnoten. Kalí órexi! Eet smakelijk!

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.