Heel Europa weer op groen of geel; we kunnen weer op reis!

Eindelijk is er weer goed nieuws te melden op reisgebied!
Na een periode van 15 maanden kunnen we vanaf dinsdag 27 juli weer naar alle landen in Europa reizen!
Eindelijk heeft het kabinet ingezien, net als vele andere Europese landen, dat men niet meer alleen uit moet gaan van besmettingsaantallen maar van de ziekenhuisopnames.
Eindelijk ziet men in dat reizen binnen Europa heel goed en veilig mogelijk is.
Vanaf dinsdag 27 juli staan dan ook alle Europese bestemmingen op code groen of geel!
Code oranje komt alleen nog in beeld wanneer er zich een nieuwe mutatie voordoet.

Én.. goed te beseffen dat verzekeraars zich ook niet meer achter code oranje kunnen verschuilen vanaf deze datum!!

Voor de terugreis naar Nederland worden vanaf 8 augustus restricties gesteld voor degenen die (nog) niet volledig gevaccineerd zijn of een coronaherstelbewijs in hun bezit hebben. Een negatieve PCR test of een negatieve antigeentest zijn in dat geval noodzakelijk voor personen vanaf 12 jaar. Degene die wel volledig zijn gevaccineerd of een coronaherstelbewijs in hun bezit hebben zijn vrij om Nederland weer binnen te komen aan de hand van de geldige QR code in de Corona Check-app.

Uiteraard dienen de per land ingestelde maatregelen te worden opgevolgd ter plekke maar welke maatregelen dat zijn hoor je van ons aangezien wij de meest actuele informatie altijd monitoren.
Want de veiligheid van onze reizigers staat bovenaan natuurlijk!

Is dit het moment om dan toch naar een fijne Europese bestemming te gaan dit jaar? Wij zeggen JA! Wil je gaan reizen dan zijn wij zeer frequent met je in contact over de lokale mogelijkheden en ontwikkelingen! Ook doen wij uitsluitend zaken met kleinschalige partneraccommodaties waar de coronamaatregelen altijd worden gerespecteerd en opgevolgd.

Dit jaar en vorig jaar heeft in ieder geval de meerwaarde aangetoond van het boeken via een reisorganisatie.
Zo hebben wij onze klanten tijdig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op hun geboekte bestemming.
Waar nodig hebben wij reizen aangepast, omgeboekt naar een later tijdstip of, wanneer gewenst, de geboekte reis geannuleerd.
Ook is er veel contact geweest met klanten die op reis waren terwijl het reisadvies voor die bestemming ineens wijzigde en hebben wij aangegeven wat de opties waren. Klanten zijn door ons bijgestaan in het maken van een keus waarbij iedereen zich prettig voelde en zo nodig zijn à la minute aanpassingen op maat in het reisschema gemaakt.
Veel reizen hebben wij last-minute samengesteld en begeleidt, helemaal gericht op de meest actuele situatie.

Gezondheid en Veiligheid voor onze klanten staat voorop.
Dat is het eerste en meest belangrijke punt wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Altijd. Wij laten niemand reizen naar een bestemming waar het niet veilig is.
Al onze reizen worden op maat gemaakt. Op het moment dat wij een reisvoorstel naar je versturen is deze gebaseerd op de meest actuele informatie en het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk wordt gehouden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen op de bestemming van jouw keuze zijn voordat je vertrekt dan kan het zijn dat we je reis gaan aanpassen maar dat doen wij altijd in overleg. Maar ook onderweg nemen wij contact met je op zodra blijkt dat dit noodzakelijk is vanwege veranderende omstandigheden en zoeken we naar de beste oplossingen.
Corona ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Zo zijn wij op de hoogte van de meest actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontvangen wij continu actuele updates van onze partners op alle bestemmingen die wij aanbieden.
Voor vertrek ontvangen onze klanten de lokale Covid-19 maatregelen waaraan men op die specifieke bestemming moet voldoen. Mocht het niet veilig zijn of wanneer een reis door teveel noodzakelijke aanpassingen niet meer aan de verwachtingen kan voldoen dan bekijken we in overleg wat prima alternatieven zijn en komen we met suggesties en adviezen.

De situatie is nu compleet anders dan vorig jaar, de vaccinatiegraad neemt in alle landen snel toe waardoor corona meer en meer de kop in wordt gedrukt. Mocht er onverhoopt wel iets gebeuren dan zijn wij 24/7 bereikbaar om in actie te komen.

Logeren in kleinschalige accommodaties.
Reizen met Las Perlas Reizen houdt in dat je in kleinschalige en persoonlijke pareltjes van hotels verblijft. Al onze partnerhotels op al onze bestemmingen hebben de noodzakelijke corona maatregelen in acht genomen zodat je er veilig kan logeren.
Graag willen we nog even herhalen dat wij zijn aangesloten bij de SGR wat financiële zekerheid biedt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Calamiteitenfonds.
Dus denk je alweer aan een heerlijke droomreis naar één van onze Europese bestemmingen waarbij je logeert in geweldige hotelpareltjes?

Maak een telefonische afspraak met ons waarin we samen uitgebreid de mogelijkheden met je bespreken, met je meedenken en onze enthousiaste ideeën met je delen!
Wij zijn er klaar voor om een zalige reis voor je samen te stellen, we hebben er zin in!
Het Las Perlas Team

Update: 27 juli 2021

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.