Tijdelijk passen wij onze boekingsvoorwaarden aan!   Lees meer

Strandbezoek in tijden van corona

Tijdelijk passen wij onze boekingsvoorwaarden aan!

Actie: Boek je reis zonder aanbetaling!

Eindelijk is het 2021! Hopelijk het jaar van de normalisering. Zeker nu er eindelijk hoopgevende stipjes op de horizon komen met betrekking tot de diverse vaccins maakt dat wij bij Las Perlas Reizen positief gestemd zijn.
En we hopen van harte dat er dit jaar weer genoten kan worden van een fijne reis zonder zorgen!
Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in!

En om dat vertrouwen te onderstrepen starten we een actie waarin wij
onze boekingsvoorwaarden tijdelijk aanpassen.
Dit om onze klanten meer financiële zekerheid te geven en je weer in de stemming te brengen om dit jaar weer een mooie droomreis te gaan maken. En dat zonder de zorg of het wel goed komt als de reis onverhoopt niet door kan gaan vanwege Covid-19.

Een win win actie dus, onze klanten kunnen weer een droomreis gaan maken en wij mogen weer doen waar we goed in zijn en het leukste vinden om te doen, die droomreizen gaan verzorgen. Iets wat we dit jaar enorm hebben gemist.

Wat zijn de actievoorwaarden?

•    Als je je reis voor 28 februari 2021 boekt hoef je geen aanbetaling te doen.
•    Je vertrekdatum ligt tussen 01 januari 2021 en 01 oktober 2021.
•    Je betaalt je factuur slechts 8 weken voor je vertrekdatum. Je betaalt dus niets bij boeking.
•    Tot 60 dagen voor vertrek kun je het landarrangement gratis annuleren, zonder opgave van reden.
      De boekingskosten ( € 35,-- ) brengen we wel in rekening evenals de bijdrage SGR (€ 5,-- p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).
•    Tot 30 dagen voor vertrek kun je je landarrangement kosteloos wijzigen, inclusief je reisbestemming.

Wordt het reisadvies veranderd?
Wordt er een code oranje of rood afgegeven op je reisbestemming dan kun je tot op de laatste dag voor vertrek gratis omboeken. Eventuele kosten van een luchtvaartmaatschappij brengen we wel in rekening.

Wat er in 2021 wel of niet mogelijk is dat zal blijken. Maar dit jaar heeft in ieder geval de meerwaarde aangetoond van het boeken via een reisorganisatie.
Zo hebben wij onze klanten tijdig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op hun geboekte bestemming.
Waar nodig hebben wij reizen aangepast, omgeboekt naar een later tijdstip of, wanneer gewenst, de geboekte reis geannuleerd.

Ook is er veel contact geweest met klanten die op reis waren terwijl het reisadvies voor die bestemming ineens wijzigde en hebben wij aangegeven wat de opties waren. Klanten zijn door ons bijgestaan in het maken van een keus waarbij iedereen zich prettig voelde en zo nodig zijn à la minute aanpassingen op maat in het reisschema gemaakt.

Veel reizen hebben wij last-minute samengesteld en begeleidt, helemaal gericht op de meest actuele situatie.

Gezondheid en Veiligheid voor onze klanten staat voorop.
Dat is het eerste en meest belangrijke punt wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Altijd. Wij laten niemand reizen naar een bestemming waar het niet veilig is.

Al onze reizen worden op maat gemaakt. Op het moment dat wij een reisvoorstel naar je versturen is deze gebaseerd op de meest actuele informatie en het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk wordt gehouden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen op de bestemming van jouw keuze zijn voordat je vertrekt dan kan het zijn dat we je reis gaan aanpassen maar dat doen wij altijd in overleg. Maar ook onderweg nemen wij contact met je op zodra blijkt dat dit noodzakelijk is vanwege veranderende omstandigheden en zoeken we naar de beste oplossingen.
Corona ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Zo zijn wij op de hoogte van de meest actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontvangen wij continu actuele updates van onze partners op alle bestemmingen die wij aanbieden.

Voor vertrek ontvangen onze klanten de lokale Covid-19 maatregelen waaraan men op die specifieke bestemming moet voldoen. Mocht het niet veilig zijn of wanneer een reis door teveel noodzakelijke aanpassingen niet meer aan de verwachtingen kan voldoen dan bekijken we in overleg wat prima alternatieven zijn en komen we met suggesties en adviezen.

Logeren in kleinschalige accommodaties.
Reizen met Las Perlas Reizen houdt in dat je in kleinschalige en persoonlijke pareltjes van hotels verblijft. Al onze partnerhotels op al onze bestemmingen hebben de noodzakelijke corona maatregelen in acht genomen zodat je er veilig kan logeren.

Graag willen we nog even herhalen dat wij zijn aangesloten bij de SGR wat financiële zekerheid biedt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Dus denk je alweer aan een heerlijke droomreis naar één van onze Europese bestemmingen waarbij je logeert in geweldige hotelpareltjes?
Wil je gaan genieten van vroege voorpret en pré-vakantiegevoel?
Benieuwd naar de nieuwe Las Perlas bestemmingen die eraan zitten te komen?

Maak een telefonische afspraak met ons waarin we samen uitgebreid de mogelijkheden met je bespreken, met je meedenken en onze enthousiaste ideeën met je delen!

Het Las Perlas Team

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.