Strandbezoek in tijden van corona

Veilig reizen in tijden van corona

Dinsdag 20 oktober 2020

Nu de vakantieperiode voorbij is en veel mensen vanwege de corona pandemie hebben besloten om hun vakantie dit jaar in eigen land of een buurland te vieren, begint nu ook de vraag te leven, wat doen we volgend jaar?

Helaas heeft niemand een glazen bol tot zijn beschikking maar wij van Las Perlas Reizen gaan positief het nieuwe jaar tegemoet.
Wat er tegen die tijd wel of niet mogelijk is dat zal blijken.
Maar dit jaar heeft al wel de meerwaarde aangetoond van het boeken via een reisorganisatie.
Zo hebben wij onze klanten tijdig op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op hun geboekte bestemming.
Waar nodig hebben wij reizen aangepast, omgeboekt naar een later tijdstip of, wanneer gewenst, de geboekte reis geannuleerd.

Ook is er veel contact geweest met klanten die op reis waren terwijl het reisadvies voor die bestemming ineens wijzigde en hebben wij aangegeven wat de opties waren. Klanten zijn door ons bijgestaan in het maken van een keus waarbij iedereen zich prettig voelde en zo nodig zijn à la minute aanpassingen op maat in het reisschema gemaakt.

Veel reizen hebben wij last-minute samengesteld en begeleidt, helemaal gericht op de meest actuele situatie.

Gezondheid en Veiligheid voor onze klanten staat voorop.
Dat is het eerste en meest belangrijke punt wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Altijd. Wij laten niemand reizen naar een bestemming waar het niet veilig is.

Al onze reizen worden op maat gemaakt. Op het moment dat wij een reisvoorstel naar je versturen is deze gebaseerd op de meest actuele informatie en het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk wordt gehouden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen op de bestemming van jouw keuze zijn voordat je vertrekt dan kan het zijn dat we je reis gaan aanpassen maar dat doen wij altijd in overleg. Maar ook onderweg nemen wij contact met je op zodra blijkt dat dit noodzakelijk is vanwege veranderende omstandigheden en zoeken we naar de beste oplossingen.

Logeren in kleinschalige accommodaties.
Reizen met Las Perlas Reizen houdt in dat je in kleinschalige en persoonlijke pareltjes van hotels verblijft. Al onze partnerhotels hebben de noodzakelijke corona maatregelen in acht genomen zodat je er veilig kan logeren.

Je reisplannen voor 2021.
Door de vele omboekingen in de reisbranche naar 2021 ontstaat er hier en daar al druk op de beschikbaarheid op de diverse bestemmingen.
Maar we begrijpen ook dat het een lastige keus is om nu al te gaan boeken voor 2021 aangezien niemand weet wat het verloop van deze crisis zal zijn.
Waar mogelijk denken we dan ook graag met je mee en hanteren we een flexibel (om)boekingsbeleid.

Corona ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Zo zijn wij op de hoogte van de meest actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontvangen wij continu actuele updates van onze partners op alle bestemmingen die wij aanbieden.

Voor vertrek ontvangen onze klanten de lokale Covid-19 maatregelen waaraan men op die specifieke bestemming moet voldoen. Mocht het niet veilig zijn of wanneer een reis door teveel noodzakelijke aanpassingen niet meer aan de verwachtingen voldoet dan bekijken we in overleg wat prima alternatieven zijn en komen we met suggesties en adviezen.

Graag willen we nog even herhalen dat wij zijn aangesloten bij de SGR wat financiële zekerheid biedt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Dus denk je alweer aan een heerlijke zonnige rondreis naar één van onze bestemmingen waarbij je logeert in geweldige hotelpareltjes?
Wil je gaan genieten van vroege voorpret?
Benieuwd naar de nieuwe Las Perlas bestemmingen die eraan zitten te komen?

Maak een telefonische afspraak met ons waarin we samen uitgebreid de mogelijkheden met je bespreken, met je meedenken en onze enthousiaste ideeën met je delen!

Het Las Perlas Team

 

 

 

 

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.