Sevilla is een must op je Andalusië fly drive

4 tips als je gaat rondreizen door Andalusië met fly and drive

Beleef zwoele avonden langs de Spaanse Atlantische kust, proef de heerlijkste tapas, dompel je onder in de rijke historie en laat je verrassen door de overweldigende natuur. Andalusië is zo veelzijdig dat je er met gemak 10 vakanties kunt doorbrengen zonder je een minuut te vervelen. Daarom is een fly drive rondreis ideaal. Verken deze zuidelijke regio op je eigen tempo en stel je rondreis zo samen dat hij perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een aantal handige tips voor je op een rij gezet.

1. Overnachten in stijl tijdens fly and drive door Andalusië

Een fly and drive door Andalusië is pas echt compleet als de hele beleving klopt. En die unieke beleving van deze prachtige streek begint bij overnachten in stijl. Authentieke hotels, eeuwenoude karaktervolle cortijo´s, gezellige stadshotels, sfeervolle finca’s, statige haciënda’s, kortom: hotels waar je helemaal blij van wordt zodra je arriveert. Plekken waar je je direct thuis voelt, waar het heerlijk vertoeven is na een intensieve dag en waar je ook nog eens de vriendelijke bevolking leert kennen. Met een beetje geluk kun je er zelfs meedoen met de leukste culinaire workshops!

Overnachten in stijl tijdens fly and drive Andalusië

2. Met of zonder kinderen

Maak je een romantische rondreis met z’n tweetjes of ga je gezellig met het hele gezin op vakantie? Natuurlijk wil je dat iedereen zich zo goed mogelijk vermaakt. Stem daarom je rondreis af op je reisgezelschap. Gelukkig biedt een rondreis door Zuid-Spanje voor ieder wat wils. Zowel volwassenen als kinderen zullen hier een fantastische tijd hebben. Ga er samen op uit en wandel over de spectaculaire Caminito Del Rey, fiets langs de Via Verde nabij Ronda, bezoek het Alhambra en overnacht in een heuse grotwoning. Activiteiten die zonder kinderen natuurlijk ook geweldig zijn, maar die je dan wellicht wilt afwisselen met een cocktail op het strand of een romantisch diner voor twee.

Andalusië is ideaal om te reizen met kinderen

3. Excursies van tevoren regelen

Veel excursies zijn ter plekke moeilijk te regelen of kosten veel tijd omdat je lang in de rij moet staan. Bijvoorbeeld om het wereldberoemde Alhambra te bezoeken of om de Caminito Del Rey te lopen. Zonde van je tijd natuurlijk als je op vakantie bent. Het is daarom een stuk relaxter als je dit soort excursies van tevoren regelt of laat regelen. Bij Las Perlas Reizen organiseren we tal van bekende en minder bekende uitstapjes voor onze reizigers. Zodat je het echte Andalusië leert kennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietstocht mét gids door Malaga, een bezoek aan een wijnbodega in Ronda, afdalen door een kloof dwars door het water of een excursie naar de Marokkaanse stad Tanger? Wij regelen het voor je!

Excursies zijn er volop in Andalusië

4. Rondreis door Andalusië: genieten van het goede leven

Er is zoveel te doen, te zien en te beleven tijden een rondreis door Andalusië dat je bijna zou vergeten om gewoon even te genieten. Van een prachtige zonsondergang op het strand bij Nerja bijvoorbeeld of de gezellige bedrijvigheid in historische steden als Sevilla, Cordoba en Granada. Maak een praatje met de vriendelijke lokale bevolking en laat je in de watten leggen met de lekkerste maaltijden. En terwijl je geniet van een prachtig uitzicht met een heerlijk glas wijn proost je op het goede leven. La vida es buena!

Geniet van het goede leven in Andalusië

Zie jij zo’n fly drive naar Andalusië wel zitten? Laat je dan inspireren door onze rondreizen op maat. Je vindt hier voorbeelden van Andalusië rondreizen, maar het is ook heel goed mogelijk om jouw persoonlijke rondreis samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op over jouw ideale Andalusië reis!

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.