Droomreizen naar Noorwegen

Bezoek de mooiste steden

Logeer in pareltjes van hotels

Maak prachtige tochten

Indrukwekkend natuurschoon

En geniet van het leven!

Rondreizen Noorwegen

Spectaculaire Noorwegen autorondreizen met verblijf in pareltjes van hotels, voor een indrukwekkende vakantie!

WOW! Dat is het eerste woord dat in je opkomt wanneer je je verdiept in het land Noorwegen. Wat een pure schoonheid, rauwe natuur, het overweldigende karakter, superlatieven schieten te kort.
Ieder deel van het land heeft haar charmes waarmee keer op keer je verbazing tot eenzame hoogte zal stijgen.

Uiteraard zijn daar de wereldberoemde fjorden, ongeëvenaard in schoonheid. De Lysefjord, maak een dagcruise in de Nærøyfjord en bezoek Noorwegens langste en diepste fjord, Sognefjord.
Stuk voor stuk bieden ze je spektakel van de bovenste plank.

Ga naar de Top of the World en bezoek de Preikestolen, een plateau op grote hoogte welke je een adembenemend uitzicht biedt over de Lysefjord en de nabijgelegen bergtoppen. Durf jij op je buik gelegen over het randje de diepte in te kijken?

Natuurparken zijn er in geheel Noorwegen te kust en te keur, de aangewezen plekken om er met elkaar op uit te trekken en samen van de stilte en de oernatuur te genieten. Hier besef je dat de mensheid nietig is en respect is dan ook op zijn plaats.

Onze reizen voeren je langs de mooiste scenic routes die we hebben kunnen vinden en we laten je verrassend moderne steden bezoeken zoals Oslo, Bergen, Stavanger en Ålesund.

Ook op culinair gebied zal Noorwegen je niet teleurstellen. De vis is nergens verser dan hier en er wordt veelzijdig gekookt op allerlei niveau’s en prijsklasses.

Onze Noorwegen rondreizen stellen wij met zorg voor je samen, zowel voor duo rondreizen als familierondreizen bieden wij verrassende, afwisselende mogelijkheden met vele hoogtepunten.
Dit in combinatie met de fijnste logeeradressen die we voor je hebben kunnen vinden staat een onvergetelijke en verrassend mooie autorondreis met Las Perlas Reizen door dit overrompelende land niets meer in de weg!

Logeren in pareltjes van hotels.
Reizen met Las Perlas Reizen betekent logeren in pareltjes van hotels.
Kleinschalige hotels waar je nog echt als gast wordt ontvangen door de vriendelijke eigenaar.
Overnacht in een houten huisje uit het jaar 1800 of in een historisch pand in een stadspark. Wat te denken van een rustiek hotel met uitzicht op een fjord en waar je op niveau kunt dineren. Verblijf je met je geliefde liever in een romantisch hotelletje wat grenst aan een natuurpark? Of met een weids uitzicht op Oslo? Het kan allemaal!

Maar alle door ons geselecteerde hotelpareltjes hebben gemeen dat zij de geldende coronaregels respecteren en er ook naar handelen, veiligheid staat voorop tenslotte.

Maak samen de leukste excursies.
Ook een rondreis door een overweldigend land als Noorwegen is natuurlijk pas af als je samen de leukste dingen beleeft. En die láten we je beleven met onze originele excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn. Bij iedere rondreis vind je een overzicht van de mogelijkheden voor zowel jong als oud en voor ieder wat wils!

Noorwegen autorondreizen op maat.
Al onze rondreizen zijn maatwerk. Dat betekent dat de Noorwegen autorondreizen die je op onze site vindt voorbeeldreizen zijn welke aan je wensen kunnen worden aangepast. Je reis moet immers passen als een jas. Het is dan ook ons streven dat onze klanten een onvergetelijk mooie en veilige reis gaan maken.

  • Logeren in geweldige en kleinschalige hotelpareltjes
  • Maak samen de leukste excursies
  • Alle rondreizen zijn op maat aan te passen aan je wensen
  • Veel tips van locals

Gezondheid en veiligheid staan bij Las Perlas Reizen hoog in het vaandel. Lees meer over veilig reizen.

 

 

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.