Droomreizen naar Engeland

Imposante bezienswaardigheden

Onvergetelijke landschappen

Heerlijk uitwaaien

Logeer in pareltjes van hotels

Geniet van the one and only high-tea

Wereldberoemde high-lights

En bezoek vooral een echte Pub!

Rondreizen Engeland

Relaxte Engeland autorondreizen met verblijf in pareltjes van hotels, voor een ontspannen vakantie!

“Do you want another cup of tea, darling?”
Engeland dus, een heerlijk land wat werkelijk bol staat van de tradities.
Tradities die al eeuwenlang in stand worden gehouden en erg belangrijk zijn voor de Britten.

En die tradities ga je ongetwijfeld ervaren op een rondreis Engeland, een land wat je zeker blij zal gaan maken.
Van moderne steden tot uitgestrekte landschappen en van genieten van culinaire creaties tot urenlange wandelingen door verlaten bergstreken.

Ontdek de verrassend leuke rondreizen die wij voor je hebben samengesteld.
Het zuidwesten met de spectaculaire krijtrotsen bij Dover, steden als Bath en Portsmouth, het Exmoor National Park voor urenlange wandelingen en natuurlijk het wereldberoemde Stonehenge.

Of je kiest er juist voor om het wat onbekendere Wales te gaan ontdekken. Het onderdeel van het Verenigd Koninkrijk waar men een eigen taal spreekt en iets mysterieus over zich heeft.
En dat wordt onderstreept door de vele kastelen en legendes maar vergeet vooral niet de betoverend mooie en landelijke omgeving.

Pittoreske dorpen welke gelegen zijn in het groene en glooiende platteland. Struin door de Victoriaanse straten van Cardiff en maak een wandeling door de mysterieuze en soms mistige heuvels van het Brecon Beacons National Park.
Cardigan Bay is betoverend met haar goudgele stranden en gezellige stadjes, je gaat afsluiten in het kosmopolitische Birmingham.

Of je zoekt het meer naar het noorden, Schotland. Onderdeel van het Verenigd Koninkrijk maar ook hier een geheel eigen sfeer van overweldigende rauwe natuur in al haar facetten, het meer van Loch Ness (krijg jij het monster te zien?) en Edinburgh, de stad van scherpe contrasten.

Op culinair gebied heeft Engeland zich de afgelopen 20 jaar sterk ontwikkeld. Was het vroeger een land waar je eigenlijk niet veel verder kwam dan Fish & Chips (ook niet te versmaden trouwens) hebben voortrekkers als Jamie Oliver en Gordon Ramsay de culinaire ontwikkelingen een enorme boost gegeven.
Heden ten dage kun je overal in het land uitstekend eten op aantrekkelijke en sfeervolle locaties en op ieder gewenst niveau.

Net zoals je natuurlijk op een prachtige locatie van een onvervalste high-tea gaat genieten!

Engeland, een land wat ideaal is om er met de auto op uit te trekken en je op vele gebieden te laten verrassen. En dat geldt natuurlijk ook voor de heerlijke en vooral charmante logeeradressen die we voor je in petto hebben!

Logeren in pareltjes van hotels.
Reizen met Las Perlas Reizen betekent logeren in pareltjes van hotels.
Kleinschalige hotels waar je nog echt als gast wordt ontvangen door de vriendelijke eigenaar.
Voel je even een landlord in een elegant koloniaal landhuis, geniet van de zeilbootjes welke je als uitzicht hebt vanuit een 16e-eeuwse herberg, een huiselijk boutique hotel aan het marktplein of geniet van de rust van een luxe lodge temidden van het Engelse platteland.
Dompel je onder in the one and only British style.

Alle door ons geselecteerde hotelpareltjes hebben gemeen dat zij de geldende coronaregels respecteren en er ook naar handelen, veiligheid staat voorop tenslotte.

Maak samen de leukste excursies.
Ook een rondreis door een verrassend land als Engeland is natuurlijk pas af als je samen de leukste dingen beleeft. En die láten we je beleven met onze originele excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn. Bij iedere rondreis vind je een overzicht van de mogelijkheden voor zowel jong als oud en voor ieder wat wils!

Engeland autorondreizen op maat.
Al onze rondreizen zijn maatwerk. Dat betekent dat de Engeland autorondreizen die je op onze site vindt voorbeeldreizen zijn welke aan je wensen kunnen worden aangepast. Je reis moet immers passen als een jas. Het is dan ook ons streven dat onze klanten een onvergetelijk mooie en veilige reis gaan maken.

  • Logeren in geweldige en kleinschalige hotelpareltjes
  • Maak samen de leukste excursies
  • Alle rondreizen zijn op maat aan te passen aan je wensen
  • Veel tips van locals

 

Gezondheid en veiligheid staan bij Las Perlas Reizen hoog in het vaandel. Lees meer over veilig reizen.

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.