Droomreizen naar Duitsland

Romantische dorpen

Logeren in hotelpareltjes

Traag stromende riviertjes

Indrukwekkend natuurschoon

En mooie stranden!

Rondreizen Duitsland

Duitsland autorondreizen met verblijf in pareltjes van hotels, voor een geweldige vakantie!

Ook dichter bij huis is het ultieme vakantiegevoel te vinden!
Een ideaal en verrassend veelzijdig land is dat van onze oosterburen, Duitsland.
Zeker in deze tijden van de coronacrisis vind je het misschien een fijn idee om het eens wat dichter bij huis te zoeken. En dan is dit wel hét moment om Duitsland eens wat beter te leren kennen.

Want het is een prachtig land! Maak kennis met de weidse en indrukwekkende natuurgebieden zoals het Schwarzwald, zoek de romantiek op de Romantische Strasse, volg de panoramische wijnroute in het Moezelgebied en staar ademloos omhoog naar de hooggelegen sprookjeskastelen.

Qua heerlijk eten kom je in Duitsland ook zeker aan je trekken dus in combinatie met de heerlijke logeeradresjes die we voor je gevonden hebben staat een autorondreis van Las Perlas Reizen een veelzijdige vakantie niets meer in de weg!

Logeren in pareltjes van hotels.
Reizen met Las Perlas Reizen betekent logeren in pareltjes van hotels. Hotels waar je bij aankomst al direct helemaal blij van wordt.
Van een logeerpartij in een zo kenmerkend vakwerkhuis tot een Gasthof temidden van de Moezel wijngaarden. Of van een luxe suite in een boutique hotel met een ruim terras pal aan de rivier tot aan een idyllisch gelegen Gästehaus waar je buiten op het romantische terras kunt genieten van het heerlijke diner dat de eigenaresse iedere avond met liefde voor haar gasten kookt. Zálig, dít is op en top vakantie!

Persoonlijke excursies.
Je autorondreis door Duitsland laten we je volop beleven met onze vele originele excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn. Bij iedere rondreis vind je een overzicht van de superleuke mogelijkheden voor zowel jong als oud!

Duitsland autorondreizen op maat.
Al onze rondreizen zijn maatwerk. Dat betekent dat de Duitsland autorondreizen die je op onze site vindt voorbeeldreizen zijn welke aan je wensen kunnen worden aangepast. Je reis moet immers passen als een jas. Het is dan ook ons streven dat onze klanten een onvergetelijk mooie reis gaan maken.

  • Logeren in heerlijke hotelpareltjes
  • Maak samen de leukste excursies
  • Alle rondreizen zijn aan te passen aan je wensen
  • Veel tips van insiders

 

Gezondheid en veiligheid staan bij Las Perlas Reizen hoog in het vaandel. Lees meer over veilig reizen.

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.