De mensen achter Las Perlas Reizen

Even voorstellen!

Anne
Anne Janisse / Supervisor Operations

Even voorstellen. Ik ben Anne en werkzaam bij Las Perlas Reizen sinds begin 2013. Na de Toeristische Opleiding aan de Breda University of Applied Sciences te hebben afgerond, ben ik nog 2 jaar in de boeken gedoken voor een master Antropologie. Daar waar mogelijk, spitste ik de onderwerpen toe op toerisme en de impact hiervan op een land of bevolking.
Reizen doe ik het liefst de hele wereld over: van Spanje, Ierland of Jordanië tot aan Peru of Zuid-Afrika. Bijzondere stadjes en gezellige wijken is waar ik me het liefst bevind. Ik ben een cultureel typje; hoe mensen leven en bewegen vind ik fascinerend.

Werken bij Las Perlas staat voor mij voor een vrije, gezellige werksfeer, de leukste collega´s en mensen blij maken met een gepersonaliseerde trip die past als een jas.
Tijdens mijn tijd bij Las Perlas heb ik zelf ook vele mooie studiereizen mogen maken, van Andalusië tot pionieren in Griekenland en van het uitkammen van Portugal tot en met het eilandgevoel ervaren op Sardinië en Sicilië. Uitdagingen vind ik in het zo goed mogelijk inschatten van de wensen van de klant en het opzetten van nieuwe bestemmingen.

Mijn hart begint sneller te kloppen voor La Dolce Vita in Italia! Hoe de inwoners van Napoli hun stad liefkozend Napule noemen, de cucina povere van Puglia of unieke steden als grotstad Matera. Slenteren over marktjes, die romantische taal horen galmen en terrasjes pakken tot in de late uurtjes! Iedere keer bij thuiskomst probeer ik de kunst van het levensgenieten weer iets beter onder de knie te hebben!

Monica Baudo / Reisadviseur bij Las Perlas Reizen
Monica Baudo / Reisadviseur

Hi! Mijn naam is Monica. Al van jongs af aan ben ik dol op reizen. Een nieuwe cultuur leren kennen, leuke plekjes ontdekken en natuurlijk de lokale keuken proberen zijn een aantal dingen waar je mij voor wakker kunt maken! Sinds dat ik mij kan herinneren reis ik heel Italië door met mijn familie, dat is ook niet zo gek met mijn Italiaanse afkomst. Het landelijke Toscane, het witte Puglia en het prachtige Sicilië zijn een aantal regio’s die ik heb bezocht.

Naast dat ik heel wat heb afgereisd in Italië zijn ook andere landen mij niet onbekend. Zo heb ik mijn minor in Australië gevolgd, en dit gecombineerd met een mooie reis langs de oostkust en door Indonesië. Verder heb ik ook andere Europese landen zoals Malta, Portugal, Letland, Bulgarije, Frankrijk en Kroatië mogen bewonderen. Mijn ultieme reisdoel is natuurlijk om zoveel mogelijk landen op mijn wereldkaart te kunnen afstrepen!

Ik heb Communicatie gestudeerd maar mijn hart ligt toch bij het reizen, vandaar dat ik blij ben dat ik het team van Las Perlas mag komen versterken. Ik heb superveel zin om een mooie reis voor jullie te gaan samenstellen en ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken over jullie rondreis als ik dat ben!

 

Pam Heres / Reisadviseur bij Las Perlas Reizen
Pam Heres / Reisadviseur

Hallo mede-reisliefhebbers!
Mijn naam is Pam, reisadviseur bij Las Perlas.

Verwonderd raken van de natuur, nieuwe culturen ontdekken, verdwalen door de straatjes van een stad of dorp en je smaakpapillen prikkelen met lokale specialiteiten. Ik kan er zo van genieten! Van safari’s in Zuid-Afrika tot roadtrippen door Italië, snorkelen op de Malediven en hiken door de bergen voor een prachtig uitzicht. Stuk voor stuk is het weer een avontuur. Elke keer als er weer een nieuwe reis op de planning staat kan de voorpret  beginnen. Wat is er allemaal te doen op mijn volgende bestemming, wat mag ik niet missen en wat moet ik proeven uit de lokale keuken? Ik zoek het allemaal uit. Na de reis kom ik terug met veel mooie herinneringen en een overvolle geheugenkaart in mijn fototoestel.
Na mijn studie Toerisme en Recreatie management ben ik gaan werken als Sales & Events medewerkster, maar ik merkte dat ik er toch naar verlangde om iets te doen in de reisbranche. Ik ben dan ook erg blij met mijn plekje binnen het leuke team van Las Perlas, waar ik mijn werk kan combineren met mijn grootste hobby: Reizen!

Ik zie er naar uit om voor jullie een reisvoorstel te maken voor een onvergetelijke rondreis vol met parels van hotels en bijzondere excursies!

 

Tessa
Tessa van Ieperen / Junior Reisadviseur

Hi! Mijn naam is Tessa. In 2021 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Las Perlas Reizen voor mijn opleiding Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences. Hierna ben ik blijven “plakken”, zoals we dat noemen. Er valt voor mij als junior reisadviseur nog enorm veel te leren, iets waar mijn leuke collega’s van Las Perlas Reizen mij bij helpen!

Mijn passie voor reizen is als klein kind al ontstaan. Ik zat uren met mijn neus in de boeken en hoe ouder ik werd, hoe leuker ik het vond om reisboeken en reismagazines door te bladeren. Alle bijzondere en mooie plekjes op de wereld leken daardoor zo veel dichterbij! Toen het eenmaal zover was, was mijn studiekeuze snel gemaakt: Ik wilde de reizen maken en samenstellen waarover ik al die tijd heb gelezen, en anderen de handvaten geven om zelf de wereld te gaan ontdekken.

Wat mijn favoriete bestemming is? Het antwoord is simpel: Alle landen waar ik nog niet ben geweest! Tijdens de reis ontdekken dat alle verwachtingen worden overtroffen (of juist niet) maakt dat ik nieuwe plekjes wil blijven bezoeken. Voor mij is reizen de voorpret, de spanning en het onbekende van een nieuwe bestemming. Mijn reishartje gaat dan ook sneller kloppen wanneer ik al die mooie reizen voorbij zie komen, wetende dat jullie op jullie eigen manier nieuwe en bijzondere ervaringen op zullen doen!

 

 

Maaike de Kok
Maaike de Kok / Stagiare Operations

Hi! Mijn naam is Maaike. Ik zit in mijn derde jaar van de studie International Tourism Management bij Breda University of applied sciences. Vanaf 1 augustus loop ik stage bij Las Perlas en ik heb enorm veel zin om hier te leren over de reiswereld en alles wat daarbij komt kijken!
Van jongs af aan ga ik al graag op vakantie, vroeger met mijn ouders kamperen in Frankrijk en Oostenrijk of een stedentrip naar een van de vele verschillende steden in Europa en Amerika. Tegenwoordig grijp ik zelf elke mogelijkheid aan om een nieuwe plek te ontdekken, te genieten van een nieuwe cultuur en het eten natuurlijk.
Tijdens mijn tweede studiejaar heb ik een mooie studiereis naar Lissabon mogen maken, waar ik me met klasgenoten heb verdiept in de impact van toerisme op de leefomgeving. Deze studiereis heeft mij opnieuw laten zien hoe interessant de toerisme branche is.
Ik hoop in de toekomst nog vele mooie reizen te mogen maken om zo nog meer van onze wereld te ontdekken. Maar tot die tijd ga ik met veel plezier, en hulp van de leuke collega´s bij Las Perlas, reizen voor jullie samenstellen om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke vakantie beleven!

 

Elke Hulsen
Elke Hulsen / Stagiare Operations

Hoi! Ik ben Elke en ik studeer International Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences. Ik zit momenteel in het derde jaar en daarom loop ik vanaf 5 september stage bij Las Perlas Reizen. Dit is voor mij de ideale stage aangezien ik genoeg ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen.

Ik hou erg veel van reizen. Van kinds af aan gingen mijn zussen en ik ieder jaar met onze ouders mee naar een camping voor een mooie zon vakantie, en altijd naar een andere bestemming. Hierdoor heb ik al aardig wat van Europa mogen ontdekken.
Ik ben in 2013 een keer een weekendje met mijn ouders naar Londen geweest. Ik was toen zo onder de indruk van deze stad dat ik zei dat ik er wilde gaan wonen. En je raad het al! Afgelopen semester heb ik een exchange mogen volgen in London. Hiervoor heb ik dus van Januari tot eind Mei in de metropool gewoond. Door in een ander land te wonen merk je ook kleine cultuur verschillen op. De Perlas!

 Ik kijk er naar uit bij Las Perlas mee te mogen werken aan mooie reisvoorstellen voor jullie!

 

Karin
Karin de Graaf / Director & founder

Hola, ik ben Karin!
Na veel over de wereld gereisd te hebben samen met Wilbert in 2006 neergestreken in het zuid Spaanse Andalusië. Reizen heb ik gemaakt naar o.a. Brazilië, IJsland, Cuba, Kenia, Thailand en Maleisië maar ook de meeste Europese landen zijn voor mij bekend terrein.

Commerciële economie heb ik gestudeerd en ben voordat we Las Perlas Reizen zijn gestart, eigenaar geweest van een project management bureau.
Samen met de hotelervaring van Wilbert is dat de ideale combinatie om van Las Perlas een succes te maken en eerlijk is eerlijk, we zijn hard op weg!

Genieten kan ik van de positieve feedback van klanten die via ons een reis hebben gemaakt maar ook van ons hechte team waarbinnen iedereen zich dagelijks vol overgave inzet met als doel onze klanten een fantastische tijd te bezorgen!

  

 

Wilbert
Wilbert Jorna / Director & founder

Buenos días, mijn naam is Wilbert, mijn studie heb ik gevolgd aan de Hotelschool en ook bij mij stroomt het reisbloed door de aderen! Bestemmingen als Argentinië, Chili, Oeganda, Canada, Australië, Hawaii, Thailand en Maleisië hebben mij als bezoeker mogen verwelkomen. Op het Caraïbisch eiland St. Lucia hebben Karin en ik elkaar ons ja-woord gegeven.

Ook aan landen binnen Europa heb ik mijn hart verpand, sterker nog, sinds 2006 wonen we in het zuid Spaanse Andalusië. Een streek die nooit verveelt en altijd boeit, de gepassioneerde bewoners, de natuur, de rijke cultuur en het levensritme maken dat we ons er erg thuis voelen.

Hier is het dan ook dat Las Perlas Reizen het levenslicht heeft gezien. Onze manier van werken is succesvol, mede dankzij ons geweldige en altijd positieve team op wie ik enorm trots ben. Inmiddels bieden wij de mooiste reizen aan op een groeiend aantal prachtige en zonovergoten bestemmingen. En gezien de vele enthousiaste klanten is het einde van onze ontwikkeling nog lang niet in zicht!      

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.