De mensen achter Las Perlas Reizen

Even voorstellen!

Anne
Anne Janisse / Supervisor Operations

Even voorstellen. Ik ben Anne en werkzaam bij Las Perlas sinds begin 2013. Na de Toeristische Opleiding aan de NHTV te hebben afgerond, ben ik nog 2 jaar in de boeken gedoken voor een master Antropologie. Daar waar mogelijk, spitste ik de onderwerpen toe op toerisme en de impact hiervan op een land of bevolking.
Reizen doe ik het liefst de hele wereld over: van Spanje, Ierland of Jordanië tot aan Peru of Zuid-Afrika. Bijzondere stadjes en gezellige wijken is waar ik me het liefst bevind. Ik ben een cultureel typje; hoe mensen leven en bewegen vind ik fascinerend.

Werken bij Las Perlas staat voor mij voor een vrije, gezellige werksfeer, de leukste collega´s en mensen blij maken met een gepersonaliseerde trip die past als een jas.
Tijdens mijn tijd bij Las Perlas heb ik zelf ook vele mooie studiereizen mogen maken, van Andalusië tot pionieren in Griekenland en van het uitkammen van Portugal tot en met het eilandgevoel ervaren op Sardinië en Sicilië. Uitdagingen vind ik in het zo goed mogelijk inschatten van de wensen van de klant en het opzetten van nieuwe bestemmingen.

Mijn hart begint sneller te kloppen voor La Dolce Vita in Italia! Hoe de inwoners van Napoli hun stad liefkozend Napule noemen, de cucina povere van Puglia of unieke steden als grotstad Matera. Slenteren over marktjes, die romantische taal horen galmen en terrasjes pakken tot in de late uurtjes! Iedere keer bij thuiskomst probeer ik de kunst van het levensgenieten weer iets beter onder de knie te hebben!

Marjolein
Marjolein Wijkmans / Reisadviseur

Hola! Mijn naam is Marjolein. Mijn passie voor reizen werd al vroeg aangewakkerd door de vele avontuurlijke tochten die we met de familie maakten naar onder andere de kust van Spanje, Hongarije en Kroatië. Het ontdekken van leuke oude stadjes, de gastvrijheid van de lokale mensen en die prachtige landschappen die aan je voorbij razen, dat smaakte zeker naar meer!

Mijn keuze om de opleiding Functiegericht Toerisme te studeren aan de NHTV was dan ook snel gemaakt. Tijdens deze studie heb ik vele mooie plekken mogen ontdekken zowel binnen als buiten Europa. Voor mijn stage ben ik uiteindelijk in Ecuador beland. In die 6 maanden heb ik me volledig onder kunnen dompelen in een totaal nieuwe cultuur en taal, ik was meteen verkocht! Na daar 6 jaar gewoond te hebben, kan ik met overtuiging zeggen dat mijn hart verpand is aan de Spaanse cultuur.

Reizen voor mij is het bewandelen van die onbekende paden, het ontdekken van nieuwe restaurantjes, marktjes en stadjes, of simpelweg een leuk gesprek hebben met een local! Deze ervaringen heb ik ook zeker voor jullie in petto tijdens het uitstippelen van een van die mooie rondreizen van Las Perlas!

Het is een ware uitdaging, maar zeer zeker een genoegen om elke dag weer naast fijne collega´s juist dat te vinden waar niet alleen mijn eigen reishartje, maar zeer zeker dat van jullie sneller van gaat kloppen! Hopelijk tot snel! Hasta Pronto!

Meike
Meike van den Brekel / Stagiaire

Mijn naam is Meike! Op dit moment zit ik alweer in mijn derde jaar van de opleiding Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences. Ik loop de komende 5 maanden stage bij Las Perlas Reizen met nu al erg veel plezier!

Het reisvirus zit al van jongs af aan in mijn bloed en hierdoor heb ik al enorm veel landen (vooral) binnen Europa, maar ook buiten Europa mogen ontdekken. In mijn tussenjaar in 2018 heb ik 3 maanden in Londen gewoond als Au Pair wat een grote ervaring was. Bij terugkomst in Nederland heb ik samen met een vriendinnetje een rondreis door 4 landen in Zuidelijk Afrika mogen maken. Tijdens deze reis ben ik verliefd geworden op Afrika. De verschillende landschappen, culturen, steden en activiteiten hebben mij veel herinneringen nagelaten. Naast Afrika heb ik ook een rondreis in Amerika mogen maken door de grote steden en National Parks, dit was natuurlijk een hele andere, maar ook erg vette ervaring! In mijn eerste jaar van de opleiding ben ik samen met een klasgenootje last minute naar Marokko afgerezen voor een weekje, wat een erg bijzondere maar toffe ervaring is geweest.

Naast deze landen zijn er binnen Europa een aantal landen, waar ik met een lach op terugkijk. Zo hebben wij op de eilanden Corsica en Sardinië ook heel veel mooie herinneringen mogen maken. Naast deze eilanden heb ik inmiddels ook al een aantal Griekse eilanden mogen bezoeken zoals Mykonos, Paros, Kreta en Santorini. Als ik op dit moment een land mocht kiezen zou ik zo teruggaan naar Griekenland! De prachtige stranden, heerlijke Griekse keuken en gastvrije bevolking spreken mij enorm aan.

Bij Las Perlas ben je elke dag bezig met enorm veel mooie pareltjes van hotels en bestemmingen, waardoor mijn kennis elke keer weer verbreed wordt. De unieke hotels zorgen voor bijzondere en onvergetelijke herinneringen. Ik hoop in de toekomst nog veel meer van de wereld te mogen zien en zoals wij altijd thuis zeggen; "make pictures and make memories!"

 

Tessa
Tessa van Ieperen / Stagiaire

Hi! Mijn naam is Tessa. Ik ben derdejaarsstudente Tourism Management aan Breda University of Applied Sciences en loop met veel plezier stage bij Las Perlas Reizen!

Mijn passie voor reizen is als klein kind al ontstaan. Ik zat uren met mijn neus in de boeken en hoe ouder ik werd, hoe leuker ik het vond om reisboeken en reismagazines door te bladeren. Alle bijzondere en mooie plekjes op de wereld leken daardoor zo veel dichterbij! Toen het eenmaal zover was, was mijn studiekeuze snel gemaakt: Ik wilde de reizen maken en samenstellen waarover ik al die tijd heb gelezen, en anderen de handvaten geven om zelf de wereld te gaan ontdekken.

Wat mijn favoriete bestemming is? Die vraag is simpel: Alle landen waar ik nog niet ben geweest. Tijdens de reis ontdekken dat alle verwachtingen worden overtroffen (of juist niet), maakt dat ik nieuwe plekjes wil blijven bezoeken. Voor mij is reizen de voorpret, de spanning en het onbekende van een nieuwe bestemming.  Mijn reishartje gaat dan ook sneller kloppen wanneer ik jullie reizen voorbij zie komen, wetende dat jullie op jullie eigen manier nieuwe en bijzondere ervaringen op zullen doen!

 

Karin
Karin de Graaf / Director & founder

Hola, ik ben Karin!
Na veel over de wereld gereisd te hebben samen met Wilbert in 2006 neergestreken in het zuid Spaanse Andalusië. Reizen heb ik gemaakt naar o.a. Brazilië, IJsland, Cuba, Kenia, Thailand en Maleisië maar ook de meeste Europese landen zijn voor mij bekend terrein.

Commerciële economie heb ik gestudeerd en ben voordat we Las Perlas zijn gestart, eigenaar geweest van een project management bureau.
Samen met de hotelervaring van Wilbert is dat de ideale combinatie om van Las Perlas een succes te maken en eerlijk is eerlijk, we zijn hard op weg!

Genieten kan ik van de positieve feedback van klanten die via ons een reis hebben gemaakt maar ook van ons hechte team waarbinnen iedereen zich dagelijks vol overgave inzet met als doel onze klanten een fantastische tijd te bezorgen!

  

 

Wilbert
Wilbert Jorna / Director & founder

Buenos días, mijn naam is Wilbert, mijn studie heb ik gevolgd aan de Hotelschool en ook bij mij stroomt het reisbloed door de aderen! Bestemmingen als Argentinië, Chili, Oeganda, Canada, Australië, Hawaii, Thailand en Maleisië hebben mij als bezoeker mogen verwelkomen. Op het Caraïbisch eiland St. Lucia hebben Karin en ik elkaar ons ja-woord gegeven.

Ook aan landen binnen Europa heb ik mijn hart verpand, sterker nog, sinds 2006 wonen we in het zuid Spaanse Andalusië. Een streek die nooit verveelt en altijd boeit, de gepassioneerde bewoners, de natuur, de rijke cultuur en het levensritme maken dat we ons er erg thuis voelen.

Hier is het dan ook dat Las Perlas het levenslicht heeft gezien. Onze manier van werken is succesvol, mede dankzij ons geweldige en altijd positieve team op wie ik enorm trots ben. Inmiddels bieden wij de mooiste reizen aan op een groeiend aantal prachtige en zonovergoten bestemmingen. En gezien de vele enthousiaste klanten is het einde van onze ontwikkeling nog lang niet in zicht!      

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.