Droomreizen naar Zweden

Prachtige moderne steden

Ruimte en rust

Lange zomernachten

Logeren op de mooiste plekjes

En geniet van het leven!

Rondreizen Zweden

Ontspannen autorondreizen naar Zweden met hotelpareltjes als logeeradres, voor een zalige vakantie!

Zodra je in Zweden rondtoert valt je direct al iets op wat we in Nederland soms een beetje missen…ruimte!
En Zweden biedt niet zomaar wat meer ruimte, nee, het is het land van uitgestrekte wouden, glooiende heuvels en duizenden ongerepte meren.

In het hele land zal je de relaxte ambiance van de Zweedse bevolking ervaren en dat geldt ook voor de moderne steden waar één van Zweden’s trots volop is te bewonderen, design.

Zweden is natuurlijk een groot land, het is zelfs één van de grootste landen van Europa, dus dat betekent ook wat meer kilometers maken. Onze rondreizen zijn er echter op gericht dat het te doen is en we richten ons op met name die streken die het meest interessant zijn.

De Zweden zijn grote liefhebbers van de natuur en van het buitenleven. Dat zal dan ook een grote rol spelen wanneer je dit uitgestrekte land gaat bezoeken.
En dat hoeft niet te betekenen dat je als getraind survival expert de bossen intrekt. Overal zijn er prachtige wandelingen te maken die ook voor niet geoefende wandelaars goed te doen zijn.
Of je gaat een kayaktocht maken op één van de ontelbare meren, ergens aanleggen en marshmallows roosteren boven je zelfgestookte kampvuurtje.
Vooral ook de voor de kids is dit herinnering die ze nooit meer zullen vergeten.
In onze Familiereis is trouwens een meerdaagse tocht op je zelfgebouwde vlot opgenomen, hoe leuk is dat!
En wil je chillen op een strand met poederwit zand? Ook dát kan!

De steden, Stockholm, Göteborg en Malmö, zijn ultramoderne steden waar het design op iedere hoek van de straat te bewonderen is. In alle steden hangt een heel lekker relaxed sfeertje en puilen ze allen uit van de bezienswaardigheden.
Maar de Zweden zijn ook dol op het goed vertroetelen van de inwendige mens, ontelbare restaurants voorzien je van een warme ambiance en er wordt veel op hoog niveau gekookt. Zo telt Stockholm negen restaurants met Michelin sterren, Göteborg vijf en Malmö eentje. Maar iets gunstiger geprijsd kun je ook overal je hart ophalen in de foodhallen waar je van origineel en heerlijk streetfood kunt genieten.

Onze Zweden rondreizen stellen wij helemaal op maat voor je samen, afhankelijk van je gezinssamenstelling, budget en interesses. Er is zoveel te doen dat er altijd een superleuke en afwisselende rondreis uit de bus rolt, zowel voor koppels als gezinnen met kids in alle leeftijden.
Dit in combinatie met de heerlijkste logeeradressen en leukste excursies die we hebben kunnen vinden staat een geweldige en onvergetelijke Zweden experience niets meer in de weg!

Logeren in pareltjes van hotels.
Reizen met Las Perlas Reizen betekent logeren in pareltjes van hotels.

Skyhigh overnachten in een modern hotel in Malmö, een ecologische B&B dichtbij het zachte zandstrand, een designhotel in de galerie wijk van Stockholm, een oude school middenin de pure natuur of wat vind je van een drijvend hotel (de kinderen stribbelen niet tegen!).

Alle hotelpareltjes die we hebben gevonden zijn heel divers maar hebben gemeen dat je er met de warme Zweedse gastvrijheid zal worden ontvangen.

Bovendien hebben alle door ons geselecteerde hotelpareltjes hebben ook gemeen dat zij de geldende coronaregels respecteren en er ook naar handelen, veiligheid staat voorop tenslotte.

Maak samen de leukste excursies.
Ook een rondreis door een overweldigend land als Zweden is natuurlijk pas af als je samen de leukste dingen beleeft. En die láten we je beleven met onze originele excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn. Bij iedere rondreis vind je een overzicht van de mogelijkheden voor zowel jong als oud, sportief of iets minder en voor ieder wat wils!

Zweden autorondreizen op maat.
Al onze rondreizen zijn maatwerk. Dat betekent dat de Zweden autorondreizen die je op onze site vindt voorbeeldreizen zijn welke aan je wensen kunnen worden aangepast. Je reis moet immers passen als een jas. Het is dan ook ons streven dat onze klanten een onvergetelijk mooie en veilige reis gaan maken.

  • Logeren in geweldige en kleinschalige hotelpareltjes
  • Je logeert alleen in onze favorieten
  • Maak samen de leukste excursies
  • Alle rondreizen zijn op maat aan te passen aan je wensen
  • Veel tips van locals

Gezondheid en veiligheid staan bij Las Perlas Reizen hoog in het vaandel. Lees meer over veilig reizen.
 
 
 

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.