Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik heb interesse in een rondreis; hoe nu verder?

Indien je een rondreis hebt gevonden op de website die je aanspreekt, neem dan contact met ons op! We gaan graag voor je aan de slag.

Belangrijke informatie voor ons is het reisgezelschap, reisperiode, contactinformatie (emailadres én mobiel nummer) en eventueel welke rondreis je aanspreekt. Indien je een budget bepaald hebt, horen we dat graag.

Hebben jullie nog plek voor ons tijdens onze vakantiedata?

We kunnen altijd een leuk programma samenstellen en je kunt op iedere gewenste dag vertrekken!
Doordat we op maat werken, zoeken we uit ons aanbod van hotelpareltjes de beschikbare hotels (en evt. vluchten) aan de hand van de door jullie gewenste periode.

In welke hotels verblijf ik als ik de reis via Las Perlas wil boeken?

De rondreizen op de website geven reeds een aantal voorbeelden van accommodaties waar we mee samenwerken maar het totale aanbod van onze hotelpareltjes is vele malen groter!
Zodra we met je aanvraag aan de slag gaan, bekijken we de beschikbaarheid van ons totale aanbod. Indien je op onze site al favoriete hotels gevonden hebt, dan kun je dit altijd in de aanvraag vermelden. 

Ik heb een leuke rondreis gezien, maar zou graag wat langer willen gaan. Is dat mogelijk?

Het is geen enkel probleem om aanpassingen te maken aan de voorbeeldreizen! Laat ons weten hoe lang je op reis wilt gaan dan kunnen we de reis altijd naar wens uitbreiden. Overigens is het inkorten van een reis ook geen enkel probleem.

Zijn de vluchten ook inbegrepen in jullie rondreizen?

Voor iedere rondreis op onze website geldt dat de vanaf-prijs exclusief vlucht is. Vluchten zoeken we altijd uit en deze dienen als uitgangspunt waar jullie voorstel op maat op gebaseerd wordt. Wij kunnen de meeste vluchten desgewenst voor je in orde brengen. Boek je liever zelf de vluchten? Geen enkel probleem! 

Wanneer jullie in het voorstel een categorie mini-economy hebben meegenomen voor de huurauto, kan ik deze dan upgraden?

Dat is uiteraard mogelijk. In onze rondreizen gebaseerd op 2 personen nemen we vaak een type mini-economy mee in de totaalprijs omdat daar de meeste vraag naar is. We vermelden eveneens de meerprijs om deze huurauto te upgraden. Voor familierondreizen werken we standaard met een ruimere klasse huurauto, de compact categorie.

Ik heb zelf een route bedacht; kunnen jullie me hier ook bij helpen?

Uiteraard; indien de door jullie gewenste rondreis er niet bij zit, of je wilt een combinatie maken van 2 reizen op onze website, laat ons dit dan weten en we gaan het regelen! 

Kan ik de familie rondreis ook voor 5 personen boeken?

Dat is geen probleem. De familiereizen nemen als uitgangspunt 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar), maar voor ieder reisgezelschap kunnen wij aan de slag gaan. 

Kan ik ook met de eigen auto jullie reizen maken? 

Het is zeker mogelijk om met de eigen auto af te reizen. Gebieden als Noord-Spanje, Noord-Italië of zelfs Toscane lenen zich hier goed voor evenals Kroatië! 

We rijden niet graag zelf, maar maken liever een groepsbusreis. Bieden jullie dit ook aan?

Groepsreizen of reizen met chauffeur bieden we helaas niet aan.

Kunnen we ook bijvoorbeeld 2 nachtjes boeken of alleen de excursies?

De ervaring heeft ons geleerd dat onze kracht ligt in het verzorgen van complete rondreizen op maat. We hebben dan ook besloten verblijven voor één of enkele nachten of een losse excursie niet te verzorgen.

Is Las Perlas aangesloten bij een garantiefonds?

Uiteraard! Wij zijn zowel aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) onder nummer 3545 alsmede bij het Calamiteitenfonds.

 

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.