Privacy policy

Bij Las Perlas hechten we veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie.
Mede om die reden vinden wij het belangrijk voorzichtig om te gaan met de privacygevoelige gegevens van onze klanten en websitebezoekers.

Om uw rechten te waarborgen leggen we in deze privacy verklaring uit welk doel wij uw persoonsgegevens verwerken, hoe we deze beschermen en hoe lang we uw gegevens bewaren. Tevens leggen wij uw rechten uit met betrekking tot de verwerking van uw gegevens.

Las Perlas houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming welke per 25 mei 2018 van kracht is.

Verwerking van persoonsgegevens

Las Perlas verwerkt uw persoonsgegevens met de volgende doelstellingen:

  • Communicatie met onze klant en derden die rechtstreeks verband houden met de offerte of met de uitvoering van de door u gedane boekingsopdracht.
     
  • Het doen uitvoeren van de boekingsopdracht.
     
  • Administratieve doeleinden.

Beschermen van persoonsgegevens

Las Perlas beschermt uw persoonsgegevens met behulp van technische- en administratieve veiligheidsmaatregelen om de kans op verlies, diefstal en misbruik van gegevens zo klein mogelijk te houden. Gegevens worden afgeschermd met wachtwoorden. Mocht u het vermoeden hebben dat er misbruik is gemaakt van uw gegevens dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij wettelijke verplichting kan het zijn dat Las Perlas verplicht is persoonsgegevens van de betrokkene aan een derde partij te verstrekken, denk hierbij bijvoorbeeld aan overheidsdiensten als politie in het kader van een onderzoek.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

U heeft het recht bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens. Zodra u bezwaar maakt tegen het verwerken van uw persoonsgegevens dan is Las Perlas verplicht om binnen 30 dagen te stoppen met deze gegevensverwerking, tenzij Las Perlas dwingende gerechtvaardigde redenen voor de verwerking heeft die zwaarder wegen dan de belangen van de betrokkene.

Als betrokkene heeft u altijd het recht om bezwaar te maken tegen direct marketing activiteiten. Las Perlas is in dat geval verplicht binnen 30 dagen met deze activiteiten te stoppen.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Bewaartermijn
Las Perlas bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Cookiebeleid

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. Hiermee kan het gebruikersgemak worden verhoogd. De cookies onthouden uw voorkeuren. Soms kan ook een andere website de cookie lezen en er informatie in opslaan.

Welke soorten cookies gebruiken wij?

Functionele cookies
Deze functionaliteiten zijn nodig om een website goed te laten werken.  Plaats je die niet, dan gaat de gebruiksvriendelijkheid van je website vaak achteruit.

Analyserende cookies 
Deze cookies meten alle data die je terugvindt in Google Analytics. Deze cookies meten bijvoorbeeld: het aantal bezoekers op je website, de tijd dat ze op je website verblijven en welke pagina’s ze bekijken.
Deze informatie gebruiken we om onze site elke keer weer beter te maken. We meten bijvoorbeeld het gebruik van de website en ontdekken technische fouten. Met Google Analytics en Google Tag manager meten we hoe u onze website gebruikt en hoe u ons heeft gevonden. Deze kennis gebruiken we vervolgens om onze site te verbeteren.

Tracking cookies
Tracking cookies of marketing cookies volgen je gebruikers over je website en de rest van het internet om content en advertenties af te stemmen op hun surfgedrag. Wij gebruiken deze cookies voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven en remarketing.

Kun je cookies verwijderen?
U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u erop dat het uitzetten van cookies het gebruik van onze website (en andere websites) kan beperken. U kunt het gebruik van Google-cookies uitschakelen door naar de Google-afmeldingspagina voor advertenties te gaan.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Wij zullen in dat geval onze uiterste best doen samen met u tot een passende oplossing te komen. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Daarnaast heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen
Als u naar aanleiding van deze Privacy verklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

 

Las Perlas Reizen
Brigittenstraat 13
3512 KJ  UTRECHT
Tel.: 030-737 08 17

info@lasperlasreizen.nl  
www.lasperlasreizen.nl

 

Laatste wijziging: 15 mei 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen?
Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.