Nieuwe rondreizen opzetten voor Las Perlas

Over Las Perlas

Specialist in Europese Droomreizen

Reizen met Las Perlas betekent na thuiskomt prachtige verhalen kunnen vertellen.

En dat begint voor ons bij het begin, prachtige landen ontdekken vanuit pareltjes van hotels!

Authentieke landelijke hotelletjes, eeuwenoude karaktervolle cortijo´s, knusse gezellige B&B´s, sfeervolle stadshotels, statige pousada´s, allemaal hotels waar je helemaal blij van wordt zodra je arriveert!
Eén ding hebben al onze accommodaties echter gemeen, zij zijn stuk voor stuk door ons persoonlijk bezocht!
Én we werken uitsluitend samen met onze favorieten!

Pas wanneer de totaalbeleving ons enthousiast maakt en wij van mening zijn dat een hotel “het” heeft, wordt het geschikt geacht om in onze rondreizen te worden opgenomen.
Een verblijf in deze heerlijke hotels is vervolgens de basis voor je Las Perlas rondreis.

Op maat
De rondreizen van Las Perlas worden helemaal op maat gemaakt, onze uitgebreide kennis van onze bestemmingen gebruiken we om je een fantastische rondreis te bezorgen welke helemaal is afgestemd op je voorkeuren, budget, interesses en de gewenste periode.

Maar je kunt natuurlijk ook uit een aantal reeds uitgewerkte rondreizen kiezen welke je op onze site vindt. Of kijk bij het Inspiratieblok!

Locale excursies
De vele facetten van onze bestemmingen ga je meemaken doordat je kan kiezen uit een groot aantal leuke excursies die zelf ter plekke moeilijk zijn te regelen maar die wij overal al voor je hebben georganiseerd.

Dat varieert van een begeleidde fietstocht door een verrassende stad tot een pasta kookworkshop en van een traditionele flamenco show tot een bezoek aan het wereldberoemde Alhambra of een boottocht langs de kliffen aan de Algarve etc. etc.
Op alle begeleidde excursies ontmoet je echter de lokale bevolking en allemaal vertellen ze hun enthousiaste verhalen over hun stad, over hun specialiteiten en over hun ervaringen!

Gecombineerd met de heerlijke logeeradressen maakt het reizen met Las Perlas heel bijzonder.

Reizigers voor reizigers
Bij alle medewerkers van het Las Perlas team stroomt het reisbloed door de aderen. Iedereen van ons heeft in zijn of haar leven al vele lange en minder lange reizen gemaakt maar altijd staat voorop dat we veel te weten willen komen over het land wat we bezoeken.

De landen die wij als bestemming in ons programma aanbieden worden zeer regelmatig door ons bezocht op onze studiereizen. Zo houden we onze kennis op peil en bezoeken we de partner accommodaties voor een kwaliteitstest.

Onze klanten voorzien wij van veel informatie voor vertrek zodat je goed voorbereid op pad gaat en volop kan gaan genieten van één van onze bestemmingen!

Las Perlas is gevestigd in een vrolijk kantoor in de gezellige binnenstad van Utrecht. Hier is het mogelijk een persoonlijke afspraak te maken om je komende Las Perlas reis met één van onze gedreven reisspecialisten door te spreken.

Wil je ons nog beter leren kennen?
Klik dan op de button De mensen achter Las Perlas op deze pagina!

Uiteraard is Las Perlas aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.
 
Bienvenidos y hasta pronto!
Las Perlas Team

Las Perlas Reizen
Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
Tel.: 030-737 0817
info@lasperlasreizen.nl  

KvK-nummer: 3018 7680
BTW-nummer: NL8121.21.946B02
SGR - nummer: 3545
Bankrekening: NL67 ABNA 0487 0145 29

 

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.