Autorondreizen Nederland

Droomreizen Nederland

Idyllische dorpen in Nederland

Idyllische dorpjes

Heuvelachtig Limburg

Wandel door de mooiste natuur

Overnachten in hotelpareltjes

Logeer in pareltjes van hotels

Stadsbezoek tijdens je rondreis Nederland

Ontdek schilderachtige steden

Je rondreis Nederland brengt je naar kleine dorpjes

Dorpen waar de klok langzamer tikt

Uitgestrekte stranden in Nederland

Uitgestrekte stranden

Rondreizen Nederland

Nederland autorondreizen met verblijf in pareltjes van hotels, voor een geweldige vakantie!

Veel moois.

Ons land heeft ongelooflijk veel moois te bieden waar we ons niet eens altijd zo bewust van zijn. We leven met z’n allen in een betoverend mooi land!
Verplaats je nu eens niet alleen maar over de snelwegen maar neem de binnendoor weggetjes naar de volgende stop van je verrassende rondreis door Nederland.

De glooiende heuvels van het Limburgse land, het uitgestrekte en waterrijke Friesland, de bossen en heidevelden van de Veluwe waar je uren kunt wandelen en fietsen, de Hunebedden van Drenthe en de imposante Deltawerken in Zeeland.

Laat de wind door je haren waaien in de uitgestrekte duingebieden, leer over allerlei onderwerpen in het ontelbaar aantal musea wat we hebben en laat je verbazen over de omvang van het Rotterdamse havengebied.

Minder bekend.

Maar ook minder bekend Nederland verdient het om ontdekt te worden.
Het vestingstadje Bourtange in Groningen, de Sallandse Heuvelrug, kasteel de Haar bij Utrecht, de abdij van Middelburg, landgoed Clingendael en het witte stadje Thorn in Limburg zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die je worden geboden door ons eigen Nederland.

Dus, sla de hoek om en ga op ontdekkingstocht! Onze tip: bezoek niet alleen de mooie steden die we hebben maar ook de stadjes en dorpen waar je soms nog nooit van hebt gehoord!
En wanneer je dan zo rustig rondtoert door de landelijke gebieden en de koetjes staan je vanuit de groene wei aan te staren onder een blauwe lucht met een paar stapelwolken dan besef je dat het niet Hollandser kan.

Bovendien komt daar als extra bonus nog bij dat je tijdens je rondreis door Nederland overal geweldig en gevarieerd kunt eten, van wat eenvoudiger tot chique dineren op een sfeervolle en romantische plek.

Geloof ons, wanneer je Nederland als toerist bekijkt en ervaart is het een feest van verrassingen en dat geldt niet in de laatste plaats voor de geweldige overnachtingsadresjes die we voor je gevonden hebben.

Logeren in pareltjes van hotels.

Qua verscheidenheid en originaliteit aan hotels lopen wij voorop in de wereld.
Logeer tijdens je rondreis door Nederland in een idyllisch gelegen en persoonlijk familiehotel waar de eigenaar alle gasten bij naam kent, of aan een traag stromend riviertje gelegen boetiekhotel waar je ’s avonds aan de waterkant bij kaarslicht uit de kunst kunt dineren. Een kasteeltje waar je zo de bossen inloopt of een eeuwenoud pand wat stamt uit de VOC tijd van waaruit je het indrukwekkende historische hart van een stad nader gaat leren kennen.

Maar ook hele originele en afwijkende logeeradressen zijn in ons eigen land te vinden. Overnacht bijvoorbeeld eens in een boomhut, een vliegtuig, een hijskraan, een kartonnen huis, een B&B-tje waar je alleen met de boot kunt komen (de eigenaar haalt je op!), kleine huisjes in de natuur of in een boothuisje (ja, je kunt er ook mee varen!), een vuurtoren, een pipowagen of boek die privé suite in een klein kerkje.

We hebben ze allemaal voor je gevonden en deze logeeradressen maken dat deze vakantie in eigen land een topvakantie wordt, ook wanneer het zonnetje even niet helemaal meewerkt.

Maak samen de leukste excursies.

Je autorondreis door Nederland wordt pas helemaal compleet met de excursies die je via ons kunt boeken. Wat te denken van een tourtje door Friesland met een echte Solex? Of met een klassieke Daf?
Wadlopen in Groningen? Grotbiken in de mergelgroeves in Limburg?
Of maak een Drive Through tourtje met je eigen auto in Salland!
Een wijnproeverij op een Nederlands wijndomein, het kan!

En zo zijn er nog een aantal ontzettend leuke excursies die wij voor je kunnen regelen voor jullie gezamenlijke Nederland experience!

Je Nederland autorondreis op maat.

Al onze rondreizen zijn maatwerk. Dat betekent dat de autorondreizen Nederland die je op onze site vindt voorbeeldreizen zijn welke helemaal aan je wensen kunnen worden aangepast. Je reis moet immers passen als een jas. Het is dan ook ons streven dat onze klanten een onvergetelijk mooie reis gaan maken.

  • Logeren in heerlijke hotelpareltjes
  • Maak samen de leukste excursies
  • Alle rondreizen zijn aan te passen aan je wensen
  • Veel tips van zowel Las Perlas als van Las Perlas klanten

Gezondheid en veiligheid staan bij Las Perlas Reizen hoog in het vaandel. Lees meer over veilig reizen.

Waarom zijn onze reizen uniek?

Verblijf in pareltjes van hotels tijdens je Nederland rondreis

Verblijf in pareltjes van hotels in Nederland!

Reizen met Las Perlas betekent logeren in pareltjes van hotels.
Hotels waar je bij aankomst direct helemaal blij van wordt.
En met onze jarenlange ervaring kiezen we alleen onze favorieten!

Van een logeerpartij in een landelijke boerenhoeve tot een minuscuul kerkje in een Fries dorpje.
Of van een kleinschalig boutique hotel waar je romantisch kunt dineren op het met kaarsen verlichtte terras aan de rivier tot aan een luxe suite in een klein historisch en verborgen kasteeltje! Dát is van
’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten geblazen!

De keus uit onze bijzondere selectie is ruim, zijn divers en alle accommodaties zijn bijzonder en beschikken over veel charisma.

Las Perlas Reizen, we laten je na afloop de enthousiaste verhalen vertellen die we vooraf beloven.

 

 

Geweldig, tijdens je rondreis Nederland Friesland ontdekken per Solex

Maak de leukste excursies tijdens je rondreis door Nederland!

We laten je Nederland volop ontdekken en beleven met de vele leuke excursies die je samen kunt gaan doen.

Wat vind je bijvoorbeeld van een Solex of Daf tourtje dwars door Friesland? Ga wadlopen in Groningen, geniet van een wijnproeverij bij een Limburgs wijndomein!

Iets sportiefs? Grotbiken door de mergelgroeven is dan echt iets voor jou.

Of doe met je eigen een auto mee aan een Drive Through Tour door Salland!

Ga samen die leuke dingen beleven, dat maakt deze vakantie tot een onvergetelijke topvakantie die je nooit meer gaat vergeten!

 

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.