Verblijf in pareltjes van hotels in Frankrijk!

Reizen met Las Perlas betekent logeren in pareltjes van hotels.
Hotels waar je bij aankomst direct helemaal blij van wordt en hartelijk als gast wordt ontvangen door de vriendelijke eigenaar.

Even de boel laten voor wat het is in een vakwerkboerderij met uitzicht op de Seine, kom tot rust bij het zwembad van een idyllisch gelegen landhuis te midden van wijngaarden, een luxe villa op korte loopafstand van het brede strand, een uitgestrekt domein omgeven door kort gemaaide groene gazons of een majestueus Château vol brocante waar bovendien fantastisch voor de gasten wordt gekookt. Die romantische hide-away met vergezichten op de onvervalste mediterranée en laten we ook die charmante chambre d’hôte niet vergeten welke is gevestigd in een voormalig paleis!

Voel je als God in Frankrijk, leef het Franse leven zoals het bedoeld is, schakel een tandje terug in tempo en geniet van het leven, joie de vivre!

Alle door ons geselecteerde hotelpareltjes hebben gemeen dat zij de geldende coronaregels respecteren en er ook naar handelen, veiligheid staat tenslotte voorop.

 

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.