Geniet van heerlijke momenten tijdens je romantische rondreis met Las Perlas Reizen

3 Romantische bestemmingen voor een rondreis met je partner

Ah, de liefde! Love, l’amour, el amor… Het is de brandstof die ons hart doet zinderen en ons leven kleur geeft. Wat is er nu beter dan deze liefde te vieren met een romantische reis naar de mooiste bestemmingen? Las Perlas nodigt je uit om samen met je geliefde de magie van deze drie bestemmingen te ontdekken, waar liefde in de lucht hangt en elke hoek een nieuw avontuur biedt. En op reis met Las Perlas betekent slapen in kleinschalige pareltjes van hotels, om je romantische rondreis helemaal compleet te maken.

1. Gardameer en Verona: de liefdesstad van Romeo en Juliet

Het Gardameer is het decor van vele liefdesverhalen. Las Perlas brengt jullie naar de schilderachtige dorpjes langs de oevers, waar de kleurrijke huizen zich weerspiegelen in het glinsterende water. Op deze romantische bestemming kunnen jullie samen op een bootje dobberen, omgeven door de altijd mooie Italiaanse natuur.
Maar dat is nog niet alles! Vanuit het Gardameer ondernemen jullie een romantische reis naar Verona, de stad van liefde en het beroemde verhaal van Romeo en Juliet. Dwaal door de kronkelende straatjes, bewonder de prachtige arena en laat je de romantische sfeer van deze stad op je inwerken. Sluit de dag af met een bezoek aan het balkon waar Juliet haar liefdesverklaringen ontving en laat de romantiek van Verona jullie hart veroveren. En proost samen op de liefde met een limoncello in de hand!

Het Gardameer is een heerlijke romantische bestemming

2. Griekenland: eilandhoppen op de Cycladen

Voor deze romantische rondreis bestemming gaan we door naar het zonnige Griekenland, waar de azuurblauwe zeeën en witgekalkte dorpjes een idyllisch decor vormen voor jullie liefdesverhaal. Ga eilandhoppen op de Cycladen, waar Santorini natuurlijk niet overgeslagen mag worden. Hier kleuren de zonsondergangen de hemel in de meest vurige kleuren.
Maar niet alleen Santorini komt aan bod. Jullie rondreis door Griekenland zal jullie ook naar Mykonos brengen, waar de levendige sfeer en pittoreske straatjes indruk maken. Ook Naxos wordt niet overgeslagen, waar jullie samen kunnen dwalen door authentieke dorpjes en genieten van de Griekse gastvrijheid.
Las Perlas creëert de perfecte setting voor jullie reis naar de meest romantische bestemmingen, waar de liefde verder opbloeit. Elk van deze bestemmingen belooft een unieke ervaring, vol met avontuur en liefde. Laat de reis beginnen en beleef samen met je partner de magie van de liefde op deze droomreizen met Las Perlas! Al onze rondreizen zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast, geheel naar jullie wensen. Neem contact met ons op voor jouw persoonlijke reisvoorstel. 

Een koppel geniet van de romantische omgeving van Santorini

3. Zuid-Afrika: een safari van liefde

Stel je voor dat je hand in hand met je partner door de uitgestrekte savannes van Zuid-Afrika wandelt, terwijl de zon langzaam ondergaat en de lucht zich vult met de geluiden van de wilde natuur. Las Perlas neemt je mee op een romantische safari waar jij en je geliefde getuige zijn van leeuwen die hun welpen leren jagen, nieuwsgierige giraffen die hun nekken uitstrekken en elegante antilopen die door het gras dartelen. Hoeveel van de Big-5 kunnen jullie afstrepen na deze reis?!
Jullie avontuur brengt jullie uiteraard naar het Kruger National Park, waar lodges met een vleugje luxe wachten. 's Avonds kunnen jullie genieten van een romantisch diner onder de Afrikaanse sterrenhemel, terwijl de geluiden van de wildernis op de achtergrond aanwezig zijn.
Maar Zuid-Afrika heeft meer te bieden dan alleen safari's. Verken de betoverende Kaapse Wijnlanden, proef samen van de lokale wijnen (aanrader!) en wandel hand in hand door de historische straten van Kaapstad. Hier smelten avontuur en romantiek samen in een onvergetelijke reis. Alles komt aan bod tijdens onze Grote Zuid-Afrika rondreis!
 

Een romantisch diner met uitzicht op het wildlife van het Kruger Park

Romantische rondreis naar de mooiste bestemmingen met Las Perlas Reizen

Natuurlijk zijn dit slechts 3 voorbeelden van romantische bestemmingen. Op al onze bestemmingen stellen wij met liefde een romantische rondreis voor jullie samen!
Contact ons en we laten de romantiek zegevieren!
 

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.