Wanneer je een upgrade neemt tijdens je rondreis overnacht je in luxe hotels

De 5 ultieme tips om je rondreis een upgrade te geven

Het is eindelijk tijd voor vakantie. Tijd om jezelf in het zonnetje te zetten en er vol van te genieten. Naast heerlijk bijkomen en uitrusten van de dagelijkse werkzaamheden kun je daarnaast er ook voor kiezen om je vakantie een upgrade te geven. Dit kan op heel veel verschillend leuke manieren. Kies in plaats van een standaard kamer een bijzondere suite met uitzicht op zee waar je heerlijk kunt genieten van je wijntje op het terras. Tijd om het land te ontdekken? Huur een Fiat 500 cabrio en rij een prachtige route langs de kust. Zoek je de kou op in het noorden van Europa in Lapland, dan is een huskytour op zoek naar het noorderlicht natuurlijk een must. Sluit het einde van je vakantie af in een luxe hotel waar je kunt genieten van de wellness. In deze blog geven we 5 tips om je vakantie een heerlijke upgrade te geven!

1. Uitwaaien langs de kust van Italië in je Fiat 500 cabrio 

Tijdens De grote Zuid-Italië rondreis geniet je van vele plekken langs de kustlijn. Om hier optimaal van te genieten is het ideaal om dit vanuit een leuk autootje te zien. Tijdens de reis rij je een aantal lange prachtige stukken langs de kustlijn. In plaats van een standaard auto kun je ervoor kiezen om een echte Italiaanse Fiat 500 cabrio te huren. Met de wind door je haren rijd je de kust tegemoet. Van Sorrento tot de kust bij Cilento National Park of aan de oostkust bij Monopoli en Bari. Er zijn genoeg mooie routes langs de kust waar je kunt uitwaaien in de cabrio. Daarnaast zie je onderweg natuurlijk een hele hoop van de prachtige natuur. Al met al een super upgrade aan je vakantie!

Italië fan? Bekijk ook eens ons volledige aanbod in Italië rondreizen.

Heerlijk Italië ontdekken met je eigen Fiat 500

2. Geniet van een luxe kamer met een wijntje op het terras en zeezicht

Bij een vakantie kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om te gaan voor een standaard kamer. Toch is het soms heerlijk om net eventjes voor wat luxer te gaan. Bij de Relaxed Cycladen Eilandhoppen reis geniet je van de prachtige uitzichten op zee. Het is dan ook heerlijk om een kamer met zeezicht als upgrade te boeken. Op het terras van de kamer kun je heerlijk genieten van het uitzicht over zee met een lokaal wijntje.

Een upgrade van je kamer geeft je dit soort uitzichten tijdens je rondreis

3. Lapland: Achter de husky’s en het noorderlicht aan

Toch meer zin in een actieve, maar ook wat koudere rondreis? Dan is Lapland natuurlijk dé bestemming. Tijdens een Lyrisch over Lapland geniet je van alle facetten dat dit bijzondere land met zich meebrengt. Slaap onder het noorderlicht en geniet van prachtig besneeuwde bergen. Als je er dan toch bent kun je jouw reis upgraden met een geweldige huskytocht. In de avond maak je een tour met de gids die je meeneemt met de husky’s om achter het noorderlicht aan te jagen. Het vinden van het noorderlicht is helaas niet gegarandeerd, maar de donkere lucht gevuld met glinsterende sterren is alleen al de moeite waard. Je mag zelfs ook de slede even zelf besturen!

In Lapland is het een ultieme ervaring om achter de husky's rond te toeren op zoek naar het Noorderlicht

4. Slapen in een bijzondere setting

Tijdens je vakantie ga je al snel voor een standaard kamer, maar hoe leuk is het om eens voor iets geheel anders te gaan. Slaap bijvoorbeeld in een trechter waar de luxe hotelkamer ingebouwd is. In de Douro Vallei in het noorden van Portugal slaap je zelfs tussen de wijngaarden. Deze bijzondere wijnvaten zijn omgebouwd tot slaapplaats voor twee. Ben je geen koukleum en wel in voor een avontuur? Slaap dan een nacht in het Icehotel in Lapland. In deze volledig van ijs gemaakte kamers slaap je in een temperatuur van -5 tot -8 graden in een thermische slaapzak. Een super bijzondere ervaring!

Tijdens een upgrade in Lapland kom je in geweldige hotelpareltjes te verblijven

5.  Sluit de vakantie af in een pareltje van een hotel

Aan het eind van de reis is het natuurlijk belangrijk dat je terugkijkt op je vakantie waar je optimaal van hebt genoten. Wil je helemaal relaxed weer terugkomen naar ons kikkerlandje dan is het natuurlijk heerlijk om je nog even te laten vertroetelen in het hotel. Kies de laatste nacht voor een heerlijke wellness hotel, waar je kunt genieten van de spa faciliteiten of een heerlijke massage. Relaxeter dan dit kom je niet terug!

Met deze 5 tips heb je genoeg inspiratie om je reis een leuke upgrade te geven. Je reist het land door op een net iets andere manier met de cabrio of slaapt in de meest bijzondere accommodaties. Elke reis is weer uniek. Benieuwd geworden naar de upgrades voor je rondreis? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Je rondreis sluit je helemaal goed af tijdens een verblijf in een luxe hotelpareltje

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.